• Reklama

Gitarowe śpiewogranie

Re: Gitarowe śpiewogranie

Postprzez emmi » wtorek, 15 czerwca 2010, 13:47

Witajcie:) Ja też jestem za spotkaniem śpiewograniowym :) Sama takie spotkania przy ognisku organizuję co jakiś czas dla znajomych (u mnie na ogrodzie), bywa że zjeżdza się na nie i 30 osób z całej Polski. Kolejne będzie na początku lipca, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany- podam trochę później szczegóły i oczywiście zapraszam :)
"...z plecakiem spakowanych myśli wyruszam znowu w świat..."
emmi

Nr gadu-gadu: 1140742

Reklama

Postprzez AnizZ » wtorek, 15 czerwca 2010, 22:09

opcja dobra, tylko termin nie pasuje - wakacje :P ale może kiedyś... a jak nie to na zlocie
we wro też się regularnie spotykamy
AnizZ
Moderator

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez bonustrack » wtorek, 22 czerwca 2010, 00:38

Siema! Jak coś to na gitarce w miarę sprawnie sobie radzę, więc jestem otwarty na wszelkie tego typu propozycje ; ]
bonustrack

Nr gadu-gadu: 8327397

Postprzez MOONAGA » piątek, 19 listopada 2010, 21:56

Całą ekipę zapraszam również do mnie na Mazury pod namioty :) Do Olecka, okolice Ełku i Suwałk jeżeli ktoś kojarzy ;) Jakoś latem, nad jeziorkiem można zrobić jakiś biwaczek :) Jakby co to dwie gitarki posiadam i bęben też więc mogę użyczyć osobom, które lepiej niż ja grać potrafią :) Ja mogę za to śpiewać, chociaż i to nie wychodzi mi idealnie :)
Świat jest zaczarowanym ogrodem napełnionym czarodziejskimi zamkami, a ja jestem boginią, nimfą uwięzioną w formy cielesne...
MOONAGA

Nr gadu-gadu: 7459426

Poprzednia strona

Powrót do Gitara