• Reklama

SYLWESTER 2012 + ankieta.

Wszelkiego rodzaju podróże po świecie.

Sylwester 2012 - Gdzie w tym roku?

Ankieta wygasła środa, 21 września 2011, 13:23

[Włochy] Wenecja
9
13%
[Rejon m. Bałtyckiego] Wilno/Ryga/Tallin
6
9%
[Ukraina] Lwów
5
7%
[Bułgaria] Sofia
0
Brak głosów
[Czarnogóra] Wybrzeże
11
16%
[Chorwacja] Wybrzeże
5
7%
[Turcja] Istambuł
13
19%
[Holandia] Amsterdam
5
7%
[Francja] St. Tropez
12
17%
[Włochy] Corleone/Palermo
4
6%

Liczba głosów : 70

Re: SYLWESTER 2012 + ankieta.

Postprzez System » piątek, 21 października 2011, 01:08

Conradi napisał(a):by wyłonić miejsce, które ugości nas w sylwestra.

Zdecyduj się - jedziesz na swoj prywatny wyjazd, autostopikowy czy jesteś obrońcą pokrzywdzonych nie-obecnych? Ostatnio pisałeś w tym temacie takie słowa : - "I mogę jeszcze przewidzieć,że mnie nie będzie na tym sylwestrze"

Sami sobie sprawiacie teraz problemy, wystarczy zluzować i jak juz cos proponowac to konkretnie. Bo robi się bajzel i nikt poza Adamem nic nowego nie-wnosi..
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Reklama

Postprzez AnizZ » piątek, 21 października 2011, 13:30

popieram Systema :) i Adama. nie róbcie afery. rok temu w Barcy było zajebiście, 2 lata temu w Paryżu też i w tym roku chcę spędzić tego sylwestra z Wami. dupa mi wymarzła za każdym razem i teraz będzie tak samo, ale co z tego. jak ktoś lubi narzekać, to i tak będzie. na cokolwiek.
AnizZ
Moderator

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez patrykowski » piątek, 21 października 2011, 17:12

AnizZ napisał(a):popieram Systema :) i Adama. nie róbcie afery. chcę spędzić tego sylwestra z Wami.
!!:D
System nie przejmuj się gadaniem kilku osób. Ustalmy jakieś miejsce i kto będzie chciał razem spędzić sylwka to spędzi, a kto nie to może założyć oddzielny wątek i zebrać oddzielną ekipę. Adam fajnie że szukasz czegoś dla wszystkich ;) Pisz jak coś się wyklaruje !:) I nie ma co się napinać na ciepło, bo i tak roztopimy każde śniegi !:D
Niech się dzieje
patrykowski

Nr gadu-gadu: 9129585

Postprzez cleenox » piątek, 21 października 2011, 18:00

sysu, ja nie wywlekam tylko przedstawiam fakty. zaraz ktos mi wyskoczy bym zgłosił sie do triady czy itaki jak mi cos nie pasuje. patrze tylko realnie. Mogę nawet z misiem spac pod jego łapą, chodzi tylko o jeden fakt : temperatura a nocleg. Jesli bedzie dach - masz zgrzewe flaszek, jointów, lasek - do wyboru :)
cleenox

Nr gadu-gadu: 10743041

Postprzez Fressia » wtorek, 25 października 2011, 13:43

Hej, a co powiecie na Serbię: Nowy Sad? Ciepło, tanio, nie trzeba jeździć metrem na gapę. Małe miasto - łatwiej się znaleźć. Nie ma tylu turystów. Albo ewentualnie, jeśli koniecznie chcemy duże miasto, to proponuję: Belgrad ;)
Fressia

Nr gadu-gadu: 26172971

Postprzez David Tramp » wtorek, 25 października 2011, 14:43

jak najbardziej za!!
Obrazek
Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence
David Tramp

Nr gadu-gadu: 6997888

Postprzez maniek » wtorek, 25 października 2011, 19:51

czyli już kolejna osoba która wymienia mój ukochany Novi Sad :) oby więcej :D
http://www.opencaching.pl
"autostop- sens podróżowania, jest jak polowanie"-Maniek
maniek
Moderator

Nr gadu-gadu: 6039249

konkretny SYLWESTER 2012 + "ankieta"

Postprzez Conradi » wtorek, 25 października 2011, 22:49

Danielu napisałeś nietrafionego posta, który nie poprawia atmosfery wokół wyboru miejsca na tegorocznego sylwestra. Mogę się tylko zastanawiać czy pomyliłeś się z niedoinformowania, nadgorliwości, czy pod wpływem innego negatywnego impulsu? Jak nie rozumiesz o czym piszę to zawsze możesz mnie zapytać na PW, GG itp..

Gdybyś podchodził do tego na luzie, to nie przejąłbyś się tym, że zaproponowałem losowanie miejsca na sylwester. Podając "krótką piłkę" w postaci propozycji losowania -co mogłoby załatwić sprawę i zamknąć temat. Oczywiście sprawę losowania też można poddać konstruktywnej krytyce.
A może po prostu losowanie Ci nie na rękę bo wolisz jeśli "decyzja zapadnie tak jak to robią na autostoprace" czy "Postawimy was przed faktem dokonanym" -czyli tym samym będziesz miał na nią większy wpływ?
A może istnienie tego wątku służy już tylko po to, by ułatwić Wam=ekipo w wąskim gronie podjęcie "jedynej słusznej" decyzji.

Na tym etapie, gdy nie ma wyznaczonego miejsca na sylwester, nie muszę się jeszcze na nic decydować, a tym bardziej czy pojadę witać nowy rok w niewiadome miejsce.
Pisałem swobodnie "mogę jeszcze przewidzieć, że mnie nie będzie na tym sylwestrze" - gdyż będzie to zależało od mojej pracy, którą trudno pogodzić z sylwkiem.
Poddając konkretny pomysł o wylosowaniu miejsca na sylwestra spośród kilku faworyzowanych w ankiecie -nie bronię nikogo.

Parafrazując Twe słowa to Ty przecież: "sam sobie stwarzasz problemy a wystarczy zluzować i może coś zaproponuj zamiast krytykować".
"Nikt poza Adamem" czyli także Ty nie wnosisz - (nieświadomie) sam to zauważyłeś.
A jeśli naprawdę uważasz, że "nikt nic nowego nie-wnosi" - to albo jesteś w błędzie albo sugeruję zlikwidować wątek?

P.S. Piszesz, że prawdopodobnie pojawisz się na SLOCIE -więc zdecyduj się ;)
Conradi

Nr gadu-gadu: 10922717

Postprzez System » środa, 26 października 2011, 00:41

No własnie o to mi chodziło by unikąć takich wypocin w tym miejscu.:)
Więc jesli coś chcesz pisz na PM. :D

A co do sylwka, nie zajmuje się już tym tematem od dawna więc nawet nie mam zamiaru tu nic wnosić. ^^
I przepraszam, ze uraziłem twoją dumę. :*
kochu koch :* :D
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Postprzez Nero12 » środa, 26 października 2011, 09:09

Jak najbardziej jestem za Novim Sadem ! Pamietne 20 godzin na stacji benzynowej pod nim ;)
Nero12

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Za granicę