• Reklama

SYLWESTER 2012 + ankieta.

Wszelkiego rodzaju podróże po świecie.

Sylwester 2012 - Gdzie w tym roku?

Ankieta wygasła środa, 21 września 2011, 13:23

[Włochy] Wenecja
9
13%
[Rejon m. Bałtyckiego] Wilno/Ryga/Tallin
6
9%
[Ukraina] Lwów
5
7%
[Bułgaria] Sofia
0
Brak głosów
[Czarnogóra] Wybrzeże
11
16%
[Chorwacja] Wybrzeże
5
7%
[Turcja] Istambuł
13
19%
[Holandia] Amsterdam
5
7%
[Francja] St. Tropez
12
17%
[Włochy] Corleone/Palermo
4
6%

Liczba głosów : 70

Re: SYLWESTER 2012 + ankieta.

Postprzez Wenecja » czwartek, 27 października 2011, 13:03

system ty jestes szefem to ty ustal gdzie co jak a nie sluchaj ludzi tam gdzie bezpiecznie cieplo gdzie wodka tania i dobrze ludzie sie beda bawic anie klucie sie jak barany tylko prosto wymysl gdzie jak i tak no !!! jest kilka propozycji
wybierz jaka jest najlepsza i jedziemy .
mozna oglosic w radiach pojechac ze trzy razy poszukac noclegu dla osob zaorjetowac sie kto jedzie ile osob poszukac marketow tanich obliczyc po ile zrzutka i cheja :twisted:
Wenecja

Nr gadu-gadu: 18655303

Reklama

Postprzez barto3000 » czwartek, 27 października 2011, 13:53

Dobrze. Poprzeklinam sobie troszkę, najwyżej System da mi bana.

Piszecie same suchary! Dzieci chcą jechać tam i tam i już. Czy wy zdajecie sobie sprawę z tego ile osoby organizujące takie spotkania jak sylwester, zlot, PS Autostop kosztuje organizacja? Nie mówię tu o kosztach finansowych, ale nerwowych i czasowych? Jeśli ktokolwiek ma zająć się tym sylwestrem na pewno spojrzy na to w ten sposób, że jeśli gdzieś jest i uda mu się załatwić nocleg to tam będzie sylwester i już. Nie PIERDOLCIE mi, że chcecie mieć sylwestra na 2 końcu europy i już. Jak masz taką ochote i chcesz zaproponować takie miejsce, a nie inne, proszę bardzo! Już, "davaj vania" do tej miejscowości i czarno na białym mów co i jak z noclegiem. To jest najważniejsze! Nie mamy na forum osoby odpowiadającej za wszystko! Wolna amerykanka!

pozdrawiam
Szef Bart :)
"Ja pierd**e, ale mam farta!"
barto3000

Nr gadu-gadu: 2338822

Postprzez r.y.b.a » piątek, 28 października 2011, 08:39

jak mnie Twoje kłotnie denerwowały w Barcy i na forum nie jest inaczej.
r.y.b.a

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez AdamAdam » piątek, 28 października 2011, 13:14

Ludzie, weźcie na wstrzymanie.

Stoperan polecam.

Od tej pory niech nikt nie pisze nic nie związanego z tematem, bo jak tak dalej pójdzie to skończymy na sylwestrze w Mielnie 8-) i do tego skłóceni.

Widzę, że dużo ludzi interesuje Nowy Sad, tak więc proponuje żeby ktoś się tam za salą rozejżał. To samo tyczy się innych propozycji. Czasu jest dużo ale ucieka.

Jak na razie mamy na 90% salę w Portoroż w Słowenii, po niekorzystnej cenie 8-10euro, ale będę negocjował oczywiśćie.

Rozglądam się też za salą w Koprze, innym mieście na słoweńskim wybrzeżu, które wg mnie byłoby lepsze, więcej się tam dzieje, jest większe ale też niezaduże. Łatwiej tam dojechać. Tak więc postaram się też tam coś znaleźć.

Dajcie mi jeszcze pare dni, do końca przyszłego tygodnia na przykład. Teraz jest weekend a potem święta więc nikt nie pracuje i nic się nie dowiem.

Tak wiec od tej pory tylko KONSTRUKTYWNIE

OGIEŃ! :twisted:
OGIEŃ!!!!
AdamAdam

Nr gadu-gadu: 8692632

Postprzez maniek » piątek, 28 października 2011, 17:22

w Nowym Sadzie w sumie mamy Sonię, można ją zapytać czy by się porozglądała za czymś :)
http://www.opencaching.pl
"autostop- sens podróżowania, jest jak polowanie"-Maniek
maniek
Moderator

Nr gadu-gadu: 6039249

Postprzez hlehle » piątek, 4 listopada 2011, 20:35

wiec na czym stanelo? istambul?
hlehle

Postprzez AdamAdam » czwartek, 10 listopada 2011, 20:51

Oficjalnie przyznaje, że dałem dupy, dalej nie udało mi się załatwić żadnej sali w Koprze. Jest tylko jedna w Portoroż ale to nie jest dobre miejsce na sylwestra, nie polecam na pewno, poza tym drogo.

Będę szukał dalej ale szanse maleją. Pojawiały się różne propozycje miejsc. Czas upływa, więc proponuje wszystkim zacząć coś szukać.

Kalendarz wygląda tak a nie inaczej więc nie możemy jechać daleko na południe więc konieczna będzie sala, myślę, że się ze mną zgadzacie. Jeśli ktoś ma jakieś dojścia pomysły itd, to proponuje zacząć coś szukać

EDIT:// by System

TEMAT ZAMYKAM. do niczego nie prowadzi, jest nowy otwarty na skale całego forum.
pzdr
OGIEŃ!!!!
AdamAdam

Nr gadu-gadu: 8692632

Poprzednia strona

Powrót do Za granicę