• Reklama

Majówka 2012- III Rajd Autostopowiczów

Wszelkiego rodzaju podróże po świecie.

Re: Majówka 2012- III Rajd Autostopowiczów

Postprzez arahja90 » piątek, 9 grudnia 2011, 19:55

kamilitaa niekoniecznie musisz szukać kompana wśród tych co jeździli wcześniej na stopa. tutaj nie ma zasad. ;] do Triestu na przykład zabrałam dwóch kumpli- obaj wybrali się pierwszy raz na stopa, jechali zresztą w parze, a poza tym są koszykarzami- więc duzi to chłopcy. bałam się jak im pójdzie , a jednak! dali bardzo fajnie radę. :D zresztą do Triestu w zasadzie jeździliśmy cały czas naszą czwórka- trzech chłopa i ja. ;] ledwo się mieściliśmy w osobówkach, ale dawało radę. 8-) w każdym razie- nie musisz szukać kogoś ze stażem. tu nie ma żadnych zależności i tego chłopcy są przykładem. ;D
myślę, że : )
arahja90

Nr gadu-gadu: 0

Reklama

Postprzez kamilitaa » czwartek, 15 grudnia 2011, 13:53

Zdaję sobie sprawę z tego, że reguł nie ma :) Będę starała się znaleźć kogoś wśród znajomych. Ryzyko mniejsze, że charakterami się zgadamy choć jak wiadomo podróż mocno weryfikuje takie rzeczy. Ile czasu trwa taki rajd? W sensie ile dni? :)
kamilitaa

Postprzez carlos88 » piątek, 16 grudnia 2011, 01:01

tyle ile będziesz chciała, w tamtym roku, większość osób była na campingu w Trieście 2 noce bodaj, ale to jest indywidualna sprawa każdego, ja na przykład wracając zdecydowałem się zachaczyć jeszcze o Węgry, w domu mnie nie było tydzień ale byli też tacy którzy w 3 lub 4 dni obrócili
Świat zaczyna się za progiem Twojego domu, załóż plecak, przełam strach, ruszaj!

"A co się stanie jak spłonie mi dom? Nic, będę miał lepszy widok na gwiazdy"

"Piłka nożna jest najważniejszą rzeczą z rzeczy mało ważnych"
carlos88

Nr gadu-gadu: 35340142

Postprzez emsi_rts » niedziela, 22 stycznia 2012, 18:33

siemka siemka, czy już wiadomo ile gdzie wpłacać? o której start? kiedy dokładnie, bo czas się ruszyć po prawie roku opierdzielania się:P fajnie by było jakby START był w ostatnią sobotę kwietnia, bo biorąc dwa dni wolnego na majówkę wychodzi 6 dni urlopu:) jeśli start będzie 1 maja, to ledwo dojadę i będę musiał wracać:) jak to widzą organizatorzy?
HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED
emsi_rts

Postprzez Raziel89 » poniedziałek, 23 stycznia 2012, 21:36

@emsi_rts trochę zbyt za wcześnie na takie informacje :D Nie ma co panikować, ile i gdzie dokładnie to chyba gdzieś w marcu będzie wiadomo ;). Biorąc zeszły rok do porównania - wpłaty było chyba 20 zł, lub 30 i w tym była koszulka smycze, długopisy, mapki, zupki chińskie (tak tak, Vifon był jednym ze sponsorów ;D) i nie pamiętam co jeszcze :)
Nie myśl o tym co robisz - rób to o czym myślisz!

www.kamil.autostopik.pl
Raziel89

Nr gadu-gadu: 8680872

Postprzez emsi_rts » wtorek, 24 stycznia 2012, 14:34

wiem wiem, że wcześnie, ale muszę walczyć o urlop w pracy:P
emsi_rts

Postprzez chuckney » poniedziałek, 30 stycznia 2012, 11:50

Polecam wszystkim ten rajd!! Bylem na 1 edycji - w Budapeszcie i poznalem samych pozytywnych , ciekwaych i fajnych ludzi. :D We Wloszech nie udalo mi sie byc, ale bardzo chce nadrobic za to zaleglosci w Splicie 8-)
do zobaczenia!!
Aby do przodu!
chuckney

Nr gadu-gadu: 40089035

Postprzez szmek9 » poniedziałek, 30 stycznia 2012, 18:56

czy w tym temacie mam szukać bierzących informacji? na temat dokładnego terminu jakies formularze itp itd. bo chyba jestem chętny. Tylko nie mam drugiej osoby , może jest ktos chetny z Warszawy zeby sie spotkac ?
szmek9

Postprzez emsi_rts » środa, 1 lutego 2012, 13:56

kurczę, nie wiem czy zdecydować się na Rajd czy MMA, Rajd kończy się w Splicie, a MMA "będzie to pogranicze chorwacko-czarnogórskie". Jeśli uda mi się wziąć urlop, tak żeby mieć 9 dni wolnego, to chyba będę celował w Czarnogórę i może uda mi się dojechać do Serbii lub Albanii! :P
emsi_rts

Postprzez Bartosz_szymanski » niedziela, 5 lutego 2012, 19:53

Subskrybujcie stronę na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Rajd-autostopowicz%C3%B3w-Politechniki-%C5%9Al%C4%85skiej/353527129470 i cierpliwie czekajcie na informacje :). Nie chcemy Was informować dopóki pewnych informacji sami nie będziemy pewni w stu procentach. Pozdrawiam.
Bartosz_szymanski

Nr gadu-gadu: 2182700

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Za granicę