Wraz z kolegą planujemy wypad w Europę
1) czy na pierwszą wyprawę lepiej jechać w dwójkę (ja i kolega) czy 2 grupy po 2 osoby tzn kolega z dziewczyną i ja z dziewczyną
2)Jakie miejsca polecacie w Europie (mi bardziej zależy na pięknych krajobrazach lecz ciekawe miasta też z chęcią zwiedzę)
3)Jak z zarabianiem pieniędzy, (planujemy wziąć ze sobą po ok 100 euro na czarną godzinę schowane w razie braku środków na jedzenie/ewentualny powrót) ja należę do grupy fireshow i planuję wziąć swoj sprzęt ze sobą (poi ze wstążkami, świecące ledy i ogniowe) czy może mi coś grozić za kręcenie w jakimśmieście na rynku w celu zarobkowym ? Kolega planuje wziąć djembę żeby przygrywać ew po prostu żeby się nei nudziło, i co sądzicie o pokazach fireshow
4)Czy możecie powiedzieć gdzie nocować (oczywiście bierzemy namiot) lecz chodzi mi o miasta, czy można rozbić się gdzieś w parku, (czytałem na forum i jedni pisali że tak, a drudzy że mogą być problemy z policją chyba szczególnie z karabinieri)
5)Jak z CS i tego typu portalami, zakłądając tam konto będę miał czyste (żadnych komentarzy a pro po mnie) czy ludzie ufają takim osobom ?
6)Planujemy pisać sms lub aktualizować wpisy (gdzie jesteśmy i dokąd zmierzamy) np na FB codziennie lub co 2 dni, głównie chodzi o to żeby rodzina się nie martwiła i w razie gdybyśmy się nie odzywali zawiadomili policję co polecacie zeby było "po kosztach" (myślałem o wifi
7)Mamy mniej więcej zaplanowaną mapę, lecz zaktualizujemy ją o wasze ciekawe miejsca oto ona : http://tnij.org/ojwq chodzi nam o zostanie w danym miejscu z dzień/dwa czy damy radę to zrobić w około miesiąc (jak na pierwszy taki trip) tutaj lista miejsc które chcemy odwiedzić :
Paryż
wiadukt Millau
Alpy
Rzym lub Milan
Amsterdam
Reggio Emilia
Barca
Marsylia
Wiedeń
Dziękuję za odpowiedzi oraz sugestie,
pozdrawiam Damian.