• Reklama

pierwszy Eurotrip

Re: pierwszy Eurotrip

Postprzez sepulos » sobota, 10 grudnia 2011, 23:10

A właśnie przypomniało mi się, gdzie kupujecie "małpki" albo inne fanty dla miłych kierowców ? zwykły sklep czy może jakaś hurtowania bo taniej ?
sepulos

Reklama

Postprzez System » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 20:17

Ja nie kupujee prezentów dla kierowców, bo jest ich zaaaa dużo i zaaa drogo by to wyszło.
Ale każdemu daję autostopową pocztówkę z naszego forum, a z tylu podziękowania. Wychodzi tanio [20gr za pocztówkę] a każdy ma pamiątkę z symbolem polski i notką od stopowicza.:)

Jakbyś chciał takie to napisz mi na PM, mam jeszcze z 600, mogę odsprzedać część.
pzdr
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Postprzez adrub » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 20:42

Fajny pomysł ostatnio miała Roma, z którą jeździłem.

Dawała kierowcom z zagranicy grosika na szczęście, a tym fajniejszym jakieś broszurki o Polsce, czy konkretnych miastach - można je za darmo znaleźć w punktach informacji albo w urzędach ;)

A z niektórymi też wymieniałem się e-mailami. Zawsze staram się napisać jakieś podziękowania jak wrócę do domu. Nigdy nie wiesz jaki kontakt Ci się przyda. ;)
Mogę wszystko.

tel: 664 78 67 43
gg: 1849688
adrub
Moderator

Nr gadu-gadu: 1849688

Postprzez sepulos » wtorek, 13 grudnia 2011, 16:26

Dzięki wielkie, poszukam w swoim mieście może jakieś fanty, a możecie mi powiedzieć czy dobrym pomysłem byłoby w majówkę wybrać się do Rzymu/Amsterdamu, tak żeby zaznajomić się jak to jest w dłuższej trasy i za granicą (dodam że nie znam słowa niewygoda, nie smakuje mi i "nie rozpalimy tu ogniska" byłem ponad 7 lat harcerzem, oraz z kolegą uprawialiśmy survival w pobliskich lasach :D)

pozdrawiam.
sepulos

Postprzez Martyna__ » wtorek, 13 grudnia 2011, 17:28

Kurcze widzę, że na forum sporo harcerzy :) Skąd ja to znam :D
Myślę, że taki majówkowy wypad to bardzo dobry pomysł, sama bym się wybrała, ale braknie mi jeszcze 2 miechów ...
,,Świat to księga. Kto nie podróżuje czyta tylko jedną jej stronę"
Martyna__

Nr gadu-gadu: 1008839

Postprzez sepulos » wtorek, 13 grudnia 2011, 19:19

rozumiem że z lipca ? jak można to dokładniej którego, bo razem z kolegą i koleżanką się wybieramy na eurotrip w lipcu, zawsze można się gdzieś spotkać lub wybrac razem, mapę mniej więcej masz w pierwszym moim poście ; ))
a na majówkę jak na razie sam jestem ;/ no ale coś się pomyśli jeszcze sporo czasu :)

pozdrawiam, Damian
sepulos

Postprzez Martyna__ » wtorek, 13 grudnia 2011, 19:33

Tak ,dokładniej 4 :)
Niestety na cały lipiec wyjeżdżam do pracy więc dopiero w sierpniu mam wolny czas...
,,Świat to księga. Kto nie podróżuje czyta tylko jedną jej stronę"
Martyna__

Nr gadu-gadu: 1008839

Postprzez Oskar! » czwartek, 2 lutego 2012, 12:39

Nie chcę odgrzewać starych tematów, ale dodam od siebie, że jak do tej pory (Anglia, Francja, Włochy, Norwegia), nikt nigdy nie kontrolował mojego wieku ;) We Włoszech 16 lat już uprawnia do kupna alko nawet. Teraz mam już 19 lat, nadal wyglądam na mniej i nadal nikt się moim wiekiem nie interesuje.

Raz w Rzymie spaliśmy po imprezie na podłodze na dworcu, czekając na 1wszy pociąg, to carabinieri nas obudziło, ale jak zobaczyli, że nie żule, tylko imprezowicze, to przybili piątki i poszli. Miałem wtedy bodajże 16 lat?
Pozdrawiam, Oskar!
Oskar!

Nr gadu-gadu: 0

Poprzednia strona

Powrót do Wyjazdy