• Reklama

Polska- pierwszy raz

Polska- pierwszy raz

Postprzez k_i_nga » poniedziałek, 20 lutego 2012, 17:14

Mam 17 lat, wiele osób zaczynało w tym okresie, więc proszę się nie zniechęcać do mojego młodego wieku

Dopiero zaczynam przygodę z autostopem i szukam kompana/ki,może być większa grupa, wiadomo w kupie raźniej ;D.

Problemów z tolerancją nie mam więc możesz afroamerykaninem , azjatą, osobą spokojną bądź porywczą- łączy nas pasją i chęć przygody, lecz przed podróżą dobrze by było się lepiej poznać lub zorganizować w weekend jakiś wypad

Dystans dosyć skromny, ale niekoniecznie ubogi .
Chce bliżej poznać nasz niedoceniony kraj , wspaniałych ludzi, piękne krajobrazy. Trasa do uzgodnienia, choć nie chcę by szlak przebiegał głownie przez większe miasta. Noc oczywiście na dziko, pod namiotami, bo podróż niskobudżetowa.

termin elastyczny: wakacje- lipiec/sierpień.zawsze mogę się do stosować
Najpiękniejsze rzeczy w życiu są za darmo
k_i_nga

Nr gadu-gadu: 41749971

Reklama

Re: Polska- pierwszy raz

Postprzez plecak_za_89 » środa, 22 lutego 2012, 22:35

A skąd jesteś?? Bo to chyba najważniejsze :)
plecak_za_89

Postprzez k_i_nga » piątek, 24 lutego 2012, 15:33

Z Krynicy- Zdroju, ale zawsze mogę do ciebie dojechać, aby razem wyruszyć. :D
k_i_nga

Postprzez Rafał93 » niedziela, 26 lutego 2012, 16:07

Witaj! Mam 18 lat i choć łapałem stopa dziesiątki razy (spóźniam się na szkolny autobus) to również jestem początkujący. Jako że lubię znajdywać się w nowych sytuacjach uważam że autostop jest czyś dla mnie. Jestem z Częstochowy, ale możemy się jakoś zgadać. W pierwszy weekend marca będę w Krk. Nocleg i wyżywienie w krakowskiej szkole za symboliczne ok. 20zł. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam GG.13817158.
Co do planów wakacyjnych, to mam nadzieję że dasz mi znać jak będziesz coś planować. Pozdrawiam ;)

Na pewno wybieram się na festiwal metalowy do Jaworzna i chyba na Mazury w ostatnie dni czerwca. Szczególnie na ten drugi wyjazd chciałbym zebrać wesołą ekipę.
Bez odchyleń od normy niemożliwy jest postęp :D
Rafał93

Postprzez galica13 » niedziela, 26 lutego 2012, 22:32

Cześć ;)

Mam na imię Kuba i też mam 17 lat. W tygodniu mieszkam niedaleko Ciebie bo w Nowym Targu(w weekendy w Krakowie). W wakacje planuję podróż na północ Polski:Mazury,Pomorze. ;) Odpisz tutaj albo jak chcesz napisz na GG:12111438.
galica13

Postprzez k_i_nga » poniedziałek, 27 lutego 2012, 11:58

Chłopaki, kocham was, W końcu jakaś nadzieja na niezłe wakacje.

Rafał, już na początku stwierdzam, że nie jesteś spokojną duszą więc mogłoby być ciekawie. :D u Choć nie słucham aż tak ciężkiej muzyki, to marzy mi się porządne pogo, więc jeszcze pomyśle o festiwalu :D ale planujesz jednorazowe wypady czy coś dłuższego ?

Kuba preferujesz tylko te rejony (Mazury, Pomorze), czy coś więcej, bo w końcu trochę jest tego czasu w wakacje?

Dajecie nacisk na zwiedzanie,odpoczynek, festiwale, czy kompletną spontaniczność by poznać ludzi i doświadczyć dzikiej przygody?

Jestem na co dzień spokojną osobą, której marzy się podróż życia i stawiam to jako cel na przyszłość. Chciałabym dużo zwiedzić, zobaczyć, poznać i w ustępstwie oddać się czasem szaleństwie :D
k_i_nga

Postprzez galica13 » poniedziałek, 27 lutego 2012, 18:07

W końcu wakacje od tego są żeby były fajne i niezapomniane :D

Najbardziej preferuję Pomorze, ponieważ kocham te tereny ale oczywiście mogę się dostosować jeśli będą jakieś konkretniejsze propozycje.
Dla mnie priorytetem jest dobra zabawa i wypoczynek,a poza tym to oczywiście pozwiedzanie czegoś czyli:zobaczenie ciekawych,interesujących miejsc,zabytków itp. Co do podrożowania to lubię podrożować i na spontanie i wtedy gdy wszystko jest zaplanowane ;) Ważne żeby coś robić,ruszac się,poznawać kraj i nowe miejsca :D
galica13

Postprzez k_i_nga » wtorek, 28 lutego 2012, 23:26

Na chwilę obecną jesteśmy towarzyszami ;D

mój email: kingabadaruk@gmail.com
z gg praktycznie nie korzystam, dlatego pozostawiam tylko adres.
Pisz w razie jakichkolwiek pytań. :)
k_i_nga

Postprzez Guzik » środa, 14 marca 2012, 20:02

Witam
Mam na imię Kuba mam 19 lat.
Z Autostopem mam również mało wspólnego, ale moja siostra za to tak :) i mnie tym zainspirowała.

W Planach mam zwiedzenie przynajmniej części świata w szczególności Afryka i Azja, ale pierwsze trzeba zacząć od czegoś łatwiejszego czyli od Polski :).
Jestem trochę zakręcony, lubię zaszaleć :), i miewam czasami szalone pomysły, ale również jestem bardzo towarzyski i wygadany kiedy trzeba, potrafię również zachować się bardzo kulturalnie jak trzeba :).
Tolerancyjny również jestem :).
A muzyczka tak poza tematem :P:Hmmm wszelaka w szczególności: Reggae, Raga, Klasyczna, Elektroniczna.
Guzik

Postprzez Martyna__ » środa, 14 marca 2012, 23:33

Hej, a jakbyśmy coś z majówką pomyśleli? Morze? ;d
,,Świat to księga. Kto nie podróżuje czyta tylko jedną jej stronę"
Martyna__

Nr gadu-gadu: 1008839

Następna strona

Powrót do Szukam kompana/-ki