• Reklama

Turcja

Wszelkiego rodzaju podróże po świecie.

Turcja

Postprzez Jadrek » wtorek, 13 września 2011, 15:18

Witam,
Szukam współtowarzyszy podróży ;) wyjazd 15/17 września,:) powrót ~2 października.Chcę jechać na południe, moim celem jest miasto Afyon w Turcji( mam tam mete u siostry:)). Trasa jest taka> Lecimy z wawy do Bourgas ( ok 100zł.+bagaż) wizzair i stamtąd już czymkolwiek. Jako, że mam ograniczony budżet pomyślałem o stopie. Nie jestem całkowitym nowicjuszem w łapaniu stopa( piszę w łapaniu, nie podróżowaniu, bo rzadko kiedy udaję mi się złapać :P, kierowcy chyba nie lubią mnie i miałem już parę sytuacji gdzie stałem po 6h i więcej ^^), jakieś doświadczenie mam :) Wchodzą w grę też inne środki transportu, może być nawet bryczka ;) Z powrotem już gorzej, jeszcze nie trafiłem na żadne ciekawe połączenie, ciągle szukam. Słyszalem, ze tanio można przejechać pociągami lokalnymi, tzn. często się przesiadać ;). Mam 21 lat, studiuję w wawie na polibudzie, mogę jeść wszystko-oprócz brukselki-, spać wszędzie( biorę namiot), jedyny minus to problem z mobilizacją. Sam nigdy się nie zbiorę i nigdzie nie pojadę. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany, mój numer gg: 3581580.

Nieaktualne ale wiem, że jest zainteresowanie tego typu wycieczką :-)
Jadrek

Reklama

Powrót do Za granicę