przez coperfild » sobota, 1 października 2011, 11:59
Jak w temacie. Chce wyjechac przynajmniej na pare miesiecy do pracy za granica (gdziekolwiek). Wiadomo, ze we dwojke razniej mieszkac i zyc w obcym kraju. Jezeli jest ktos chetny do wspolnego wyjazdu, to niech napisze, najlepiej na gg 3954939.
przez Swierku » poniedziałek, 28 listopada 2011, 13:38
Hej, szukam kompana/ki, chętnego/j do wyjazdu na zachód, do pracy. Wiadomo, że w dwójkę jest raźniej, no i weselej Konkretnych planów nie mam, ale wychodzę z założenia, że co dwie głowy, to nie jedna. Wszystko do wspólnego ustalenia.
przez SanFernando » sobota, 21 stycznia 2012, 19:51
Hej
W poniedziałek23.01.2012 wybieramy się na trasę przez NIemcy, Francję, Hiszpanię w poszukiwaniu pracy i potem na wyspy, aby przekąsić słodkie owoce itp.
Mam na imię Bartek, jadę z BYdgoszczy
oczywiście raźniej w grupce i weselej, więc nie wiem jak stoisz teraz, może też się zabierzesz w poszukiwaniu pracy,
Piszcie na gg:33379780 lub cyber.gothic [malpka] rocketmail.com
Proponuję zacząć odświeżać ten wątek Gdyż :P sama mam zamiar wyjechać na wakacje do pracy :D Więc kto jest gotów 1 lipca ruszyć w podróż w poszukiwaniu pracy ?? A moze byliście już w ostatnich latach i wiecie gdzie się najlepiej zgłaszać ??? Moim planem jest zarobić trochę grosza i powrót do Polski Pod koniec wakacji Byłoby fajnie gdybyśmy jechali w kilka osób ... albo chociaż jedną :D:D !
Ja też poważnie myślę nad wyjazdem do pracy. W grę wchodzi Holandia jak dla mnie, bo jak byłam tam stopem w zeszłe wakacje to poznałam gościa który jest pochodzenia polskiego i zajmuje się pośrednictwem pracy dla Polaków, dał nawet swą wizytówkę, więc może uda się coś załatwić dla kilku osób;)!
Dreams are like the rainbows, only idiots chase them...