• Reklama

Razem gdzieś do pracy (do marca) albo po przygody :)

Przecież na wyjazdy autostopem też potrzebne są pieniążki.

Razem gdzieś do pracy (do marca) albo po przygody :)

Postprzez nakraniecświata » sobota, 14 stycznia 2012, 12:35

czesc, jak w temacie, bardzo chce gdzies jechac do pracy, nie musi to byc jakas strasznie ciezka praca zeby tylko zarobic, choc byloby fajnie. Moge gdzies jechac stopem, to dla mnie zaden problem. chce wyjechac jak najszybciej, moze Anglia, a moze nl, a moze gdzies gdzie cieplej niz u nas, popracowac, pozyc tam troche, albo powloczyc sie po Europie i probowac szczescia :)
pozdrawiam i mam nadzieje ze znajde tu kogos pozytywnie zakreconego :)
nakraniecświata

Reklama

Re: razem gdzies do pracy (do marca) albo po przygody :)

Postprzez SanFernando » sobota, 21 stycznia 2012, 19:44

nakraniecświata napisał(a):czesc, jak w temacie, bardzo chce gdzies jechac do pracy, nie musi to byc jakas strasznie ciezka praca zeby tylko zarobic, choc byloby fajnie. Moge gdzies jechac stopem, to dla mnie zaden problem. chce wyjechac jak najszybciej, moze Anglia, a moze nl, a moze gdzies gdzie cieplej niz u nas, popracowac, pozyc tam troche, albo powloczyc sie po Europie i probowac szczescia :)
pozdrawiam i mam nadzieje ze znajde tu kogos pozytywnie zakreconego :)

Ja jadę w kierunku na Majorkę, autostopem i koleją, przez Niemcy i Francję, więc gdzieś znajdziemy. Wiem gdzie spać po drodze w Niemczech i Francji. Jedyne co trzeba wziąść, co Ci poradzę, to ciepłe skarpety, picie i jedzenie ile upchasz. Jestem z Bydzi. Poczytaj mój wątek autstopem do Hiszpanii, tam jest więcej o trasie. Jadę w poniedziałek z Bydgoszczy, pisz na PM lub cyber.gothic [małpka] rocketmail.com to się spotkamy i pojedziemy. Ustalimy miejsce gdzieś w Polsce a potem na koniec świata.

Pozdrawiam,

Bartek
SanFernando

Re: razem gdzies do pracy (do marca) albo po przygody :)

Postprzez aaanti » niedziela, 18 marca 2012, 20:23

To się możemy razem zabrać,ale ja chce do Anglii do pracy autostopem.Do najcudowniejszego miasta w Europie,ale nazwy nie ujawnię;)Już tam byłem.Jak co to piszcie.
aaanti

Powrót do Praca