• Reklama

Praca nad Bałtykiem

Przecież na wyjazdy autostopem też potrzebne są pieniążki.

Re: Praca nad Bałtykiem

Postprzez agatas » środa, 2 czerwca 2010, 22:05

[quote="System" lekką i dobrze płatną robotę na miejscu,
[/quote]
ja tez tak chce :D
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz, którą wyjmiesz:)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1177836638
agatas

Nr gadu-gadu: 7425818

Reklama

Postprzez System » czwartek, 3 czerwca 2010, 09:29

heh, życie.. :)
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Postprzez dragontor » wtorek, 31 maja 2011, 17:38

Dla zainteresowanych - w tym roku również pan Mierzejewski szuka ludzi do pracy, tak więc dobrze poszukajcie a znajdziecie :) Wyjeżdżamy z moją w lato, więc jak wrócimy to opiszemy, czy było warto ;)
dragontor

Nr gadu-gadu: 5882469

Postprzez jarzabek89 » wtorek, 31 maja 2011, 18:18

Tak z ciekawości, gdzie jedziecie? Stegna, Władysławowo, czy bardziej w stronę Koszalina?
Dla wszystkich chętnych do pracy nad Bałtykiem odsyłam na stronkę
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/
Ostatnia chwila żeby znaleźć coś ciekawego. Z doświadczenia mojego brata, Władysławo, praca przy rybkach, wędzenie, sprzedawanie itp. idzie wyciągnąć koło 3000zł miesięcznie+darmowe wyżywienie w postaci rybek+darmowy nocleg.
Let's go SOPOT let's go!!! :)

http://picasaweb.google.pl/jarzabek89
jarzabek89

Nr gadu-gadu: 4830488

Postprzez Tina » piątek, 17 czerwca 2011, 11:45

A pracował już ktoś z Was sprzedając na plaży? Albo zna kogoś, kto pracował i może powiedzieć jak jest?
Ja się zastanawiam nad sierpniem. Pan Mierzejewski na razie mi nie odpisał (pisałam wczoraj w nocy do niego), ale pisałam też do kogoś innego, więc mogę napisać, co mi odpisali:

Witam,

Praca polega na sprzedaży produktów gastronomicznych na plaży.
Najprościej mówiąc pracownik idąc plażą niesie produkt i woła nazwę sprzedawanego produktu.
Nocleg należy znaleźć na własną rękę, sugeruje pola namiotowe gdzie ceny za 1 dobę są w granicach 10-15 zł za osobę. Można oczywiście szukać miejsc w prywatnych kwaterach, ale lepiej czynić to na miejscu gdyż łatwiej wtedy znaleźć coś w granicach 20-25 zł za dobę.
Pieniądze wypłacane są po każdym przepracowanym dniu pracy. System wypłat polega na prowizji od sprzedaży (około 1.5 zł. za sztukę towaru).
Zarobki średnie w przypadku kształtują się pomiędzy 1500-3000zł za miesiąc pracy (100 – 150 zł za dzień i powyżej 150zł za dzień w pełni sezonu czyli po 15 lipca).

Pracujemy w dni pogodne. Zaczynamy zwykle o godz. 10 a kończymy około godziny 17.
Po dotarciu na miejsce i po pierwszym dniu pracy, pracownik w raz z pracodawca podpisują regulamin, który obowiązuje obie strony na czas pracy. Dotyczy on miedzy innymi obowiązku noszenia firmowego stroju czy stawiania się do pracy na wyżej wymieniona godz. trzeźwym i przygotowanym.

W załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy, który należy wypełnić i odesłać co będzie jednoznaczne z wyrażeniem zainteresowania ofertą.

Zapraszam również na stronę firmową www.kukucorn.pl oraz do dołączenia do nas na facebook-u.

Pozdrawiam,

Emil Hyżowiecki
Manager
661 656 412

Generalnie można się zgłaszać przez zgłoszenie lub podaną stronę.
Wybiera się ktoś może w sierpniu? A jeśli tak to gdzie?
Pozdrawiam!
"Tylko jedno może unicestwić marzenie
- strach przed porażką."
Tina

Nr gadu-gadu: 8477907

Poprzednia strona

Powrót do Praca