• Reklama

PARYŻ ostatni tydzień września

Wszelkiego rodzaju podróże po świecie.

Re: PARYŻ ostatni tydzień września

Postprzez coperfild » sobota, 28 sierpnia 2010, 13:48

hej jesli mozna to tez sie wstepnie pisze na ta podroz. Pisalam z Ewa ale nie moge na 100% powiedziec czy bede mogla bo nie znam jeszcze terminu poprawki wrzesniowej :(
coperfild

Nr gadu-gadu: 3954939

Reklama

Postprzez Judyta89 » sobota, 28 sierpnia 2010, 21:43

Rzeczywiście trochę tutaj namieszane, ciężko nawet stwierdzić ile nas w końcu jedzie, proponuję zrobić jeszcze jedną listę chętnych tylko niech piszą Ci co są zdecydowani na 100% że jadą, żebyśmy mogli się zorientować ile nas jedzie, ile dziewczyn i ilu chłopaków. Jeśli chodzi o nocleg to postarajcie się czegoś poszukać, wiadomo że chodzi o to żeby było jak najtaniej i uważam że pomysł z parkiem koło ambasady jest jak najbardziej spoko, ale trzeba pomyśleć o jakimś wyjsciu awaryjnym, co jeśli nas wykopią...
To zacznę listę i proszę żebyscie w taki sam sposób dalej się dopisywali ;) jeżeli dobraliście się już z kimś w pary to też napiszcie

1. Ewa z Bielawy, gg 11922173, moje doświadczenie w podróżowaniu stopem- nie jest zbyt wielkie ale wiem co to znaczy, byłam w Rzymie i jeździłam troszku po Polsce.
Czasem chciałabym cofnąć czas...
nie po to żeby coś naprawić,
tylko żeby przeżyć to jeszcze raz..!
Judyta89

Nr gadu-gadu: 11922173

Postprzez jarzabek89 » sobota, 28 sierpnia 2010, 21:53

2) Jarząbek (podobno Marcin mam na imię) Gdańsk-stopowałem w Polsce,Czechach,Austrii,Italii, Francji,Hiszpanii,Belgii(Monaco jako państwo też się liczy??:P) ;] I jutro do listy możecie dopisać Niemcy i Holandię :) Jadę na 99%, 1% standardowo zostawiam na jakąś katastrofę.
Let's go SOPOT let's go!!! :)

http://picasaweb.google.pl/jarzabek89
jarzabek89

Nr gadu-gadu: 4830488

Postprzez morsianna » niedziela, 29 sierpnia 2010, 18:43

3. Justyna, Toruń, gg: 12364541, jeśli chodzi o stopowanie to do teraz tylko Berlin i w naszym pięknym kraju:P
również określam pewność na 99%, tak na wszelki wypadek:)
It's better to burn out than fade away ...
morsianna

Nr gadu-gadu: 12364541

Postprzez rudas » czwartek, 2 września 2010, 16:08

ode mnie z wro się sporsza ekipa wybiera... najpewniej tak z 4 osoby, ale to niestety nic pewnego i wszystko będzie jasne dopiero na kilka dni przed wyjazdem x/

co do noclegu, to najlepiej jakieś miejsce na cs-esie ogarnąć, bo lubię się czasem umyć :D

jakby co kontakt tel : 726 70 66 30 i mail : rrudas@gmail.com
na gadu raczej nie bywam, więc tam nie pisać :P
rudas

Nr gadu-gadu: 6389895

Postprzez morsianna » piątek, 3 września 2010, 15:51

to moze powoli ustalajmy juz konkrety, bo jesli cs wchodzi w gre to trzeba wczesniej kogos szukac:) dogadajmy sie co i jak z tym noclegiem, skad ostatecznie wyruszamy i kiedy dokladnie wyjeżdżamy:) aaa no i kto jedzie:P
morsianna

Postprzez Judyta89 » piątek, 3 września 2010, 20:04

ja powiem tak... nie wiem co będzie z tym Paryżem, próbowałam załatwić jakiś nocleg na cs ale ludzie nie odp lub nie chcą zabardzo brać, a gdzieś trzeba przenocować, nie uśmiecha mi się nocować w hostelach bo za drogo to wszystko wyniesie, opcja z rozbiciem się w parku koło ambasady jest fajna ale przy takiej pogodzie jaka nam ostatnio towarzyszy może być cięzko, nie wiem czy mój namiot wytrzymałby takie ulewy :p. We wtorek wyjeżdzam do Chorwacji i wracam około 19.09. wiec mam troszku mało czasu..
Nadal będę pisać do ludzi z cs, proponuje żebyście też popisali trochę maili to może uda się załatwić ten nocleg, a wtedy to już resztę się ustali, gdzie sie spotykamy itp :)
jak coś znajdziecie to napiszcie mi na pw
Czasem chciałabym cofnąć czas...
nie po to żeby coś naprawić,
tylko żeby przeżyć to jeszcze raz..!
Judyta89

Nr gadu-gadu: 11922173

Postprzez morsianna » piątek, 3 września 2010, 21:16

ok to ja zaczne pisac na cs i hc, z tym ze w takim razie latwiej byloby juz podzielic sie na jakies pary np, bo wiadomo jak jest, najczescie ludzie przyjmuja do domu nie wiecej niz 2 osoby....
kurcze w ogole mam wrazenie, ze wszyscy chetni gdzies nagle znikneli:(
bardzo zależy mi na tym wyjezdzie, więc jeśli ktoś nadal jest chętny to dawajcie znak życia jakis:)
morsianna

Postprzez Tomek » piątek, 3 września 2010, 23:00

hmm , a można by się było zgłosić jeszcze 21 września jakby co :P , z tego względu że mam wtedy kampanie wrześniową :/ i muszę się trochę pomęczyć , więc może nawet po zdaniu tego i owego wyruszyłoby nas dwóch jeśliby tak możliwość ;) , a tak przy okazji to ile by kasy trzeba było tarmosić ze sobą 200-300 zł ?
Tomek

Postprzez morsianna » sobota, 4 września 2010, 09:58

mam nadzieję, że ustalimy coś konkretniejszego już niedługo, a dołączyć to zawsze przecież można:) ja mam zamiar przeznaczyć właśnie w granicach 300 zł i myślę, że przy rozsądnym wydawaniu powinno wystarczyć:)
morsianna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Za granicę