• Reklama

Przedstawmy sie!:)

Przedstaw się na forum autostopowiczów.

Re: Przedstawmy sie!:)

Postprzez Kanati » czwartek, 26 sierpnia 2010, 18:31

Cześć!
Mam na imię Mateusz, 18lat,Radom
Jedno z moich hobby to autostopowanie, oprocz tego spadochroniarstwo, nurkowanie i muzyka:)
Jeśli chodzi o doświadczenie stopowe... , Czechy, Słowacja, Ukraina i Litwa.
Wiekszosc moich znajomych jest za wygodnych badz za dumnych na jazde stopem, wiec dlatego jestem tutaj :D
Jeśli masz checi gdzies jechac poprostu napisz i cos sie wymysli :)

gg. 2679856 ;)
Kanati

Nr gadu-gadu: 2679856

Reklama

Postprzez Piotrek » poniedziałek, 30 sierpnia 2010, 16:35

Witam, mam na imie Piotrek (lat 18) pochodze z Radomia.
Nigdy nie bralem udzialu w podrozowaniu autostopem, lecz w przyszle wakacje mam zamiar wyruszyc na podboj zachodu (Amsterdam a jak da rade to dalej :) ), namowili mnie do tego znajomi. Byc moze wpadne na pazdziernikowy zlot :)
Piotrek

Postprzez Tomek » piątek, 3 września 2010, 16:53

Cześć , mam na imię Tomek , lat 21 , stary już ;) , pochodzę z Zakopanego ale los rzucił mnie na KUL do Lublina więc tam prowadzę swój żywot , autostopem nie podróżowałem jeszcze i mam nadzieję to zmienić , ale miałem okazje zaliczyć wyjazd rowerowy do Wiednia , Budapesztu i Lwowa ;) (każdy osobno) , także aż tak nieobeznany z podróżami nie jestem :) . Niestety we wrześniu już chyba nie wyruszę ze względu na poprawki (cóż za ból) , chyba że po 21 , więc jeśli ktoś byłby chętny przygarnąć nowicjusza , temu będę wdzięczny ;)
Tomek

Postprzez Caro:) » niedziela, 5 września 2010, 11:44

Hej! :)
Już od jakiegoś czasu obserwuję wątki, kiedyś na wielotematyce, teraz tu, na autostopiku.
Mam na imię Karolina, 20 lat, studentka germanistyki w Krk.
Uwielbiam spędzać czas z ludźmi i poznawać nowych, kocham być w ruchu, działać.
Doświadczenia w stopowaniu nie mam, ale myślę, że to może się bardzo szybko zmienić :D
Wypady w góry,nad morze, zwiedzanie miast, miasteczek,wypad na koncert (preferuję reggae, rock, alternatywną, ale zawsze mogę zarazić się od kogoś innym klimatem ;))- jestem otwarta na wszystko! Więc jeśli tylko ktoś szuka towarzysza podróży z Krk, niech pisze!! 8-)
Caro:)

Postprzez sugestia » poniedziałek, 6 września 2010, 23:13

Cześć!
Jestem Zuza, mam 22 lata i dzisiaj wróciłam z trasy (do Malborka przez Bydgoszcz, droga powrotna przez Grudziądz-Kalisz-Ostrów-Kluczbork). To był mój pierwszy długi wypad, ale myślę, że nie ostatni.
Skończyłam studium farmaceutyczne, jednak mam jeszcze rok na w miarę swawolny żywot (do powtórnego egzaminu) i chętnie to wykorzystam (raczej weekendowo, bo praca by się przydała).
Pozdrawiam serdecznie. :)
sugestia

Nr gadu-gadu: 1564490

Postprzez madziaatrn » czwartek, 9 września 2010, 14:35

Hej:) Mam na imię Magda, 19latka, jestem z Torunia (od 4 lat spod Torunia;)). Zaczynam studia w Gdańsku na PG, kierunek europeistyka. Co prawda moje przygody z autostopem są baaardzo malutkie (żadnej długiej podróży), ale chciałabym to w przyszłości zmienić:) Co prawda póki co nie wiem czego mam się spodziewać po studiach, jednak chciałabym uczestniczyć w jakiś wyjazdach. Tym bardziej, że poczytałam trochę o Waszych wyprawach i aż zazdrość ściska (ta pozytywna:)), więc pomyślałam.. Dlaczego i nie ja?:)
madziaatrn

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez marsol » piątek, 10 września 2010, 18:34

Yoł ;)
Jestem Marcin :P Student geografii na Uniwersytecie Śląskim :)
Najczęściej można spotkać mnie w ok. Katowic (w akademiku :mrgreen: ) lub w ok. Rzeszowa skąd pochodzę :ugeek:
Doświadczenia dużego w autostopie niestety nie mam - rok temu w debiucie pojechałem do Barcelony przez Mediolan :) ale po 20 września planuje zdobyć więcej doświadczenia <jakiś spontan, chętny na propozycje 8-)>.Można mnie często spotkać na górskim szlaku a w okresie wakacyjnym u zachodnich sąsiadów w truskawkach :geek: Nie lubię siedzieć w miejscu więc jestem otwarty na wszelakie propozycje, szczególnie te szalone :mrgreen:

GG: 5917768 (nie bójcie się nie gryzę :P ale jestem na niewidocznym ;) )
I mimo że nowa podróż nowe trudy wróży, nie ma satysfakcji bez trudów podróży
marsol

Nr gadu-gadu: 5917768

Postprzez Haans » piątek, 10 września 2010, 19:30

Witam!
Nazywam się Janusz, mam 20 lat, urodziłem się w Opolu, ale od wielu lat mieszkam we Wrocławiu, gdzie studiuję na Politechnice Wrocławskiej, kierunek Zarządzanie i Marketing.

O moich pasjach można by rozpisać się na kilka stron, z racji, że jest ich bardzo wiele.
Przede wszystkim muzyka, a co za tym idzie - Dj-ka. Zajmuję się tym trochę czasu już, więcej info na ten temat na www.haans.dj.ftb.pl
Kolejną moją pasją to siatkówka. Taka moja mała kochanka ;P

Z autostopem jako tako nie mialem styczności jeszcze, ale dzięki, tudzież "przez" Pawła Bartnika wkręcam się w to co raz bardziej.

Pozdrawiam!
Ich habe einen solchen Weg gewählt. Ich habe keine Ahnung, wie kam ich hierher.
Haans

Nr gadu-gadu: 1384270

Postprzez HHSimon » piątek, 10 września 2010, 20:46

Witam!

Jestem Szymon, obecnie zamieszkuje w Krakowie, a pochodze z okolic Krosna na Podkarpaciu.
Jestem uzależniony od stopowania i nagłych zmian w planach zeby gdzies pojechac! Zrobiłem ok 16 tys km autostopem po wiekszości krajów europejskich (stan na wrzesień 2010) ale apetyt rośnie w miare stopowania i ciągle chce sie wiecej, stąd tu jestem żeby poszerzać horyzonty:)
Mysle ze bedziemy razem fajnie spedzać czas nie tylko na forum ale i on de rołd!!

Pozdrawiam wszystkich!
Szymon
---trust the universe---
HHSimon

Nr gadu-gadu: 2317427

Postprzez Snow » poniedziałek, 13 września 2010, 12:33

Siema, jestem Snow, mam 20 lat i stopuję od czterech. Na ogół siedzę we Wrocławiu. Btw, jakby ktoś jechał przez Wrocław, to czasem mam jak zorganizować nocleg dla 1-3 osób. Tak zupełnie za free, żeby nie było, choć preferuję zasadę ty mi - ja tobie. Pozdro ^^
Snow

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Coś o sobie