Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Biuro rachunkowe GRIMP

Biuro rachunkowe GRIMP

Postprzez jurasekl22 » 5 lip 2022, o 17:14

Jeżeli szukacie sprawdzonych usług z zakresu rachunkowości oraz ksiegowości, to polecam Wam sprawdzić biuro rachunkowe GRIMP w Zielonej Górze. Na stronie znajdziecie również praca księgowa , więc jeżeli szukacie pracy to polecam się do nich zgłosić.
jurasekl22

Re: Biuro rachunkowe GRIMP

Postprzez magoo » 22 sie 2024, o 07:51

Jeśli zarządzanie księgowością wymaga wsparcia, Alfa Business może być odpowiednim rozwiązaniem. Oferują profesjonalne usługi rachunkowe dostosowane do potrzeb Twojej firmy. Zobacz więcej tutaj: https://alfabusiness.pl/
magoo

Postprzez winetta » 29 sie 2024, o 17:35

Outsourcing księgowości jest bardzo popularny. Mnóstwo firm podejmuje współpracę z biurami rachunkowymi i w ten sposób zmniejsza ilość zatrudnionych osób na etacie do obsługi księgowej, pozwala to zaoszczędzić koszty a mimo wszystko księgowość jest prowadzona przez osoby z doświadczeniem. Zawsze rzetelnie i fachowo. Taka współpraca pozwala też zaoszczędzić czas i zyskać możliwość skupienia się na innych zadaniach firmy.
winetta

Postprzez carmen » 29 wrz 2024, o 09:46

Nie znam tej firmy - także nie mogę się na jej temat wypowiedzieć... Natomiast kojarzę biuro rachunkowe konin bFast - z tego, że świadczą oni usługi na wysokim poziomie i są naprawdę niezawodni. Z ich pomocą możecie prowadzić wszelkie rozrachunki w firmie - terminowo i zgodnie z przepisami.
carmen

Postprzez vikaa » 31 paź 2024, o 15:35

No to mnie interesowałaby firma w norwegii i prowadzenie księgowości też w tym miejscu. Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć firma MTA Group oferuje pełne wsparcie dla osób, które chcą prowadzić działalność w Norwegii. Ponoć pomagają w rejestracji, ale i w finansach.
vikaa

Powrót do Inne