Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Szyldy reklamowe?

Szyldy reklamowe?

Postprzez Krzych9 » 14 lut 2023, o 10:02

Hi :) Razem ze współpracownikami myślimy, aby na jednej ze ścian w biurze zrobić ogromne logo naszej firmy. Wiecie może kto w Krakowie robi tego typu rzeczy. Nie ukrywam, że zależy nam na cenie, ale przede wszystkim chcemy, aby było to zrobione fajnie :)
Krzych9

Re: Szyldy reklamowe?

Postprzez Deniek » 14 lut 2023, o 10:08

Witaj :) Spokojnie możecie takie zadanie zlecić w Krakowie firmie Signus. Wykonują szyldy reklamowe różnych typów i w różnym stylu, a ponieważ mają w tym temacie ogromne doświadczenie, efekt ich pracy jest zawsze rewelacyjny!
Deniek

Postprzez carmen » 20 mar 2023, o 17:05

Oczywiście reklama jest dźwignią handlu, dlatego ważne jest to, aby dobrze się zaprezentować i cały czas wzmacniać świadomość swojej marki. Na pewno warto inwestować w najróżniejsze formy promocji swojego biznesu, jak chodzi o mnie to stawiam teraz na kasetony tekstylne . Bardzo mi się spodobały te oferowane przez Antare.
carmen

Postprzez wulkan » 8 maja 2023, o 12:55

Mam kilka stron internetowych i szukałem kogoś, kto zajmie się ich pozycjonowaniem. Zdecydowałem się na Virtual People i muszę powiedzieć, że to była bardzo trafna decyzja. Są bardzo zaangażowani i skuteczni. Polecam każdemu! https://virtualpeople.pl
wulkan

Postprzez jurasekl22 » 7 paź 2024, o 08:37

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://www.reklama.pl/aktualnosci/szcz ... acje,12156 , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat reklamy zewnętrznej. Wszystkie informacje w tym temacie znajdziecie na stronie.
jurasekl22

Postprzez vikaa » 17 gru 2024, o 00:54

vikaa

Powrót do Inne