Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Wycieczka po Polsce

Wycieczka po Polsce

Postprzez Kunegunda56 » 7 paź 2019, o 16:18

Hej! Interesował się ktoś kiedyś tematem wycieczek po naszym pięknym kraju wynajętym busem z Krakowa? Wstępnie planuję przyszłe wakacje i zastanawiam się, jak sprawnie wypadnie organizacja takiego przedsięwzięcia i, oczywiście, jak taka przygoda wyjdzie cenowo. W busiku można by było się przespać, albo nocować na polach namiotowych - opcja typowo przygodowo-studencka.
Kunegunda56

Re: Wycieczka po Polsce

Postprzez Martyna85 » 25 paź 2019, o 14:39

Ja bym pojechala chetnie do Juraty.
Martyna85

Postprzez jurasekl22 » 27 lip 2021, o 22:05

Firma Mexpo jest liderem w dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań z zakresu systemów audio i tour guide. Ich produkty są wykorzystywane w licznych branżach, dlatego jeżeli jestescie zainteresowani tematem, to polecam Wam stronę https://systemtourguide.com/tlumacze-elektroniczne/ .
jurasekl22

Postprzez Pawel1995 » 30 lip 2021, o 10:49

Ja planowałem właśnie na najbliższy czas jakąś fajną wycieczkę po Polsce, ale okazało się, że muszę jednak zainwestować w malowanie mieszkania w Krakowie... Także muszę się wstrzymać niestety z podróżami :P
Pawel1995

Postprzez magoo » 11 lip 2024, o 14:54

Szukając inspiracji na wyjazd, natknąłem się na ciekawy plan wycieczki do Zakopanego na 5 dni. Może to być dobra opcja dla tych, którzy chcą połączyć zwiedzanie z aktywnym wypoczynkiem. Jeśli ktoś z Was już korzystał z takiej trasy, podzielcie się, proszę, swoimi doświadczeniami!
magoo

Postprzez aneta1021 » 28 sie 2024, o 16:05

Hej! Wynajęcie busa na wycieczki po Polsce to świetny pomysł, szczególnie jeśli planujesz wakacje w gronie znajomych lub rodziny. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że to bardzo wygodne rozwiązanie – daje swobodę w planowaniu trasy i możliwość odwiedzenia wielu miejsc, które mogą być trudne do osiągnięcia komunikacją publiczną. Znajomy polecił mi firmę https://abeverest.pl/en/tours/ z którą miałem okazję uczestniczyć w wycieczce do Gdańska. Organizacja była na najwyższym poziomie, a przewodnik opowiedział nam wiele ciekawostek o mieście. Jeśli rozważasz taką formę podróżowania, zdecydowanie warto sprawdzić ich ofertę. To może być niezapomniana przygoda!
aneta1021

Postprzez vikaa » 1 paź 2024, o 18:36

No to ja teraz zwróciłam uwagę też na spa pieniny w hotelu SPA Budowlani. Myślę, że na najbliższe wakacje to właśnie u nich się ulokuję. Bo nie tylko mają świetne warunki, piękne pokoje, ale i oferują najróżniejszego rodzaju atrakcje , udogodnienia. Także nie da się tutaj nudzić.
vikaa

Postprzez carmen » 1 paź 2024, o 19:21

A czy ktoś z was może kojarzy zabytkowy hotel na starym mieście Lothus? Tak pytam, ponieważ organizuję wyjazd romantyczny na rocznicę i tak zastanawiam się nad tym - czy właśnie tam się zatrzymać? Czy faktycznie jest tam tam ładnie, komfortowo i blisko jest do lokalnych atrakcji?
carmen

Następna strona

Powrót do Inne