Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Jaki monitoring założyć w firmie?

Jaki monitoring założyć w firmie?

Postprzez Deniek » 18 mar 2020, o 10:54

Zastanawiam się nad założeniem systemu monitoringu u siebie w firmie. Czy według was kamery ip będą dobrym rozwiązaniem? Podgląd na wszystko co się tam dzieje niezależnie od miejsca, w którym jestem to całkiem ciekawa możliwość. Jak sądzicie?
Deniek

Re: Jaki monitoring założyć w firmie?

Postprzez Krzych9 » 18 mar 2020, o 14:59

Monitoring to świetna opcja. U nas w biurze jednak nie wystarcza. Dlatego zastanawiamy się nad jakąś jeszcze inną formą zabezpieczenia wejścia do naszego biura. Może takie kołowroty okazałyby się skuteczne? Jak uważacie?
Krzych9

Postprzez jurasekl22 » 2 kwi 2021, o 16:26

Wszystkim zainteresowanym tematem zdecydowanie polecam stronę https://ivel.pl/ , na której znajdziecie rozbudowaną oferte elementów monitoringu, systemów zabezpieczeń oraz wszelkiego rodzaju czujników. Jeżeli jestescie zainteresowani to wszelkie informacje o ofercie znajdziecie na stronie.
jurasekl22

Postprzez winetta » 27 lip 2024, o 00:33

Kamery do monitoringu to mogą być także kamery leśne. Plusem ich jest to, że nie są tak od razu widoczne jak białe kamery do monitoringu, można je z powodzeniem montować na drzewach. Poszukując takich kamer najlepiej zapoznać się z ofertą Dzika Knieja, sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony w tego typu odbiorniki. Kamery z opcją oglądania obrazu na żywo czy z wbudowanym modułem GPS.
winetta

Postprzez juliwka » 24 wrz 2024, o 08:43

wybór odpowiedniego sprzetu najlepiej zostawić profesjonalistom. Jeśli chodzi o Warszawę to ostatnio czytałam na temat sklepu MMA Tech, który znajduje się na Powstańców Śląskich 124 ( na Bemowie). Oferują monitoring i systemy alarmowe - sprzedaż, montaż i serwis. Ktoś, coś ?
juliwka

Postprzez carmen » 4 gru 2024, o 08:24

A czy ktoś z was może ma doświadczenie z firmą https://zabezpieczeniapoznan.pl/fotopul ... 4_265.html - tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy u nich zakupić dla siebie fotopułapki i inne systemy zabezpieczające? Co mi radzicie? Czy faktycznie mają takie solidne?
carmen

Powrót do Inne