Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Monitoring w biurze

Monitoring w biurze

Postprzez Deniek » 6 lut 2023, o 12:13

Hej, zastanawiamy się nad montażem monitoringu. Ale to nie wszystko. Chcemy też zamontować jakiś sprawny system kontroli dostępu do obiektu, aby nikt niepowołany się po nim nie kręcił. Znacie może jakieś dobre rozwiązania tego typu?
Deniek

Re: Monitoring w biurze

Postprzez Lidekk » 6 lut 2023, o 12:28

Konkretnej firmy od kamer Ci nie podpowiem, bo nie mam takiej wiedzy, za to w kwestii pozostałych systemów, o których piszesz, myślę, że zdać egzamin mogą takie tripody. Bardzo skuteczne
Lidekk

Postprzez maciek66 » 19 mar 2023, o 10:05

Sam u siebie zamontowałem zestaw monitoringu z Lanberga, sprzet intuicyjnie działa cenowo ok a sam montaż nawet dla takiego laika jak ja nie sprawił problemu dzieki instrukcji bardzo czytelnej. Nie warto korzystać z usług firm jak mozna kilka dobrych stówek zaoszczędzić.
maciek66

Postprzez brawurka » 4 maja 2023, o 10:24

Jak cos, to lanberg ma bardzo fajne kamerki, my wlasnie mamy u siebie na posesji :)
brawurka

Postprzez jurasekl22 » 28 cze 2024, o 11:41

Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z systemami alarmowymi, monitoringiem, domofonami i innymi elementami automatyki, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie - https://ivel.pl/k148,systemy-alarmowe-manipulatory.html . Wielokrotnie korzystałem z oferty tego sklepu i nigdy nie było problemów.
jurasekl22

Postprzez juliwka » 23 wrz 2024, o 10:25

a jest tu może ktoś z Warszawy ? Pytam bo zastanawiam się czy komuś z Was taki monitoring lub system alarmowy montowała może firma https://mmatech.pl/ ? Mają sklep na ul. Powstańców Śląskich 124 ( Bemowo).
juliwka

Powrót do Inne