Muisz zadbać o to, aby Twoje opony były w 100% sprawne. Dlatego też, warto zwrócić uwagę na opony zimowe 215 65 r16 które nie bez powodu mają tak wielu zwolenników.
Oczywiście że można też kupić samochód używany z gwarancją w salonie. Taki samochód do firmy mój szef kupował w Porsche Centrum Sopot, on jest wierny jednej marce od samego początku i chyba ma rację bo uważam że to odpowiedni samochód dla pracodawcy, prestiż i klasa to jest to!
Założenie instalacji gazowej w samochodzie to rozwiązanie, które szybko przynosi korzyści finansowe. Dzięki niej samochód staje się tańszy w eksploatacji, a emisja spalin jest mniejsza, co jest korzystne dla środowiska. Dodatkowo, instalacja gazowa w samochodzie zwiększa jego wartość rynkową, co może być istotnym atutem przy ewentualnej sprzedaży pojazdu.
kamja napisał(a):Masz w planach woskowanie samochodu? W pierwszej kolejności musisz go odtluścić.
Na razie chcę zająć się felgami bo zadbane felgi też dodają wartości każdemu samochodowi. Mam nawet namiary na odpowiednie środki specjalnie do konserwacji i ochrony felg jesienią i zimą