przez jarzabek89 » czwartek, 24 lutego 2011, 12:59
Jeszcze jak byłem w podstawówce(to była chyba 3-4klasa), czyli milion lat temu, pływaliśmy koło Augustowa Miejscówka fajna, nie wiem jak teraz, za dużo lat minęło Ale ogólnie polecam moje kochane Mazury
polecam: w poprzednich latach byłem na pojezierzu drawskim przez z www.szuwary.pl
myślę także o taniej opcji płynięcia Bugiem, w ostatni weekend czerwca 25-30 (tylko z roku na rok jest coraz więcej chętnych i trzeba się zapisywać -najlepiej już na początku maja) www.siemiatycze.pl/index.php?id=1&n_id=270
Od 2 lat cyklicznie w letnie dni pływam kajakiem, a co się z tym wiąże biwakuje Pierwszy raz płynąłem z Raciborza do Wrocławia Odrą, a w zeszłym roku z miejscowości Ruciane Nida rzeką Nidką do jeziora Bełdany, Mikołajki itp. W tym roku planuje około 7 dniowy spływ Krutynią zaczynając od zachodu http://www.splywy.pl/krutynia/krutynia_doklad.htm Jeśli ktoś jest chętny, z góry mówię, że nie chcę organizować masowego spływu (max. 2 samochody) zapraszam.
przez Malwiszcze » wtorek, 12 kwietnia 2011, 14:26
Tez pomysł mi się jak najbardziej podoba - co prawda jestem totalnie zielona jeśli chodzi o spływy, ale postarałabym się szybko wszystko załapać:) więc jakby co to również byłabym chętna