• Reklama

(Monika 21) Szukam kompanów na Sylwestra 2011/12

Wszelkiego rodzaju podróże po Polsce.

(Monika 21) Szukam kompanów na Sylwestra 2011/12

Postprzez Ziaba90 » sobota, 3 grudnia 2011, 14:01

Witam:) :!:
Nie mam zielonego pojęcia o głównych zasadach autostpopwania. Nie wiem ile to kosztuje i jak się do tego przygotować.
Pomyślałam, że jak na pierwszy raz przydał by mi się ktoś z jakim kolwiek doświadczeniem. Chciała bym spędzić sylwestra w górach lub na morzem w grupie osób w wieku do 30 lat. Zanim zdecyduję się na wspólną podróż najpierw chce poznać dane osoby.
Grupa musi być mieszana.
Do spotkań zapoznawczych preferuję Warszawę, acz kowiek Łódź też może być;) mogą to być również Skierniewice i okolice(między łodzią a warszawą)
Nie toleruje pijaństwa i narkotyków, ale spożywanie alkoholi w zdrowych ilościach wręcz preferuję;)
Jestem otwartą, zdrową na umyślę, lecz trochę szaloną osóbką.
A więc chętne panie i panowie o to mój mail: Ziaba90@op.pl
gg: 160592

ps. Moje ogłoszenie nie ma żadnego zabarwienia erotycznego!!!
Dobre momenty, jak fotografie, zbieram w swej głowie jak w starej szafie...
Ziaba90

Nr gadu-gadu: 160592

Reklama

Re: (Monika 21) Szukam kompanów na Sylwestra 2011/12

Postprzez adrub » sobota, 3 grudnia 2011, 15:10

yyyy O.o ... po przeczytaniu Twojego posta czuję się, jakbym powinien Cię przeprosić...
Strasznie stanowczo-roszczeniowy ton... ale to może tylko tak mi się wydaje :)

Co do sylwestra, to na forum jest kilka wątków na ten temat. Poszukaj. Na pewno sporo osób wybiera się w Bieszczady. Kilkanaście (chyba) jedzie za granicę w różne miejsca.
Jak chcesz, to się gdzieś dopisz i w konkretnych tematach szukaj stopowego partnera.

A jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o autostopie, poczytaj forum. tutaj wszystko pisze

Wystarczy chcieć

Pozdrawiam
Grzegorz.
Mogę wszystko.

tel: 664 78 67 43
gg: 1849688
adrub
Moderator

Nr gadu-gadu: 1849688

Postprzez Ziaba90 » sobota, 3 grudnia 2011, 15:22

Zapewniam, że Ci się wydaję;) poprostu potraktowałam tą sprawę rzeczowo. Żadko wypowiadam się na forach, widocznie nie mam jeszcze opanowanego serdecznego "tonu", częsciej rozmawiam niż piszę.
Dobre momenty, jak fotografie, zbieram w swej głowie jak w starej szafie...
Ziaba90

Nr gadu-gadu: 160592

Postprzez patrykowski » sobota, 3 grudnia 2011, 15:29

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... li=1#gid=0 zaglądaj na listę chętnych i czytaj komentarze, a może znajdziesz odpowiednią osobę do pary:) Podaj mi swoje dane lub nr na liście to dopiszę Tobie komentarz, że również szukasz pary :) Pozdrawiam
Niech się dzieje
patrykowski

Nr gadu-gadu: 9129585

Postprzez Shive » niedziela, 4 grudnia 2011, 16:22

Cześć Monika, ton z pewnością nie jest roszczeniowy, a my nie jesteśmy tak straszni jak na zdjęciach ;)

Na pewno jezeli ta forma spędzania czasu jaką jest autostopowanie może Ci przypaść do gustu, jeżeli potrafisz obudzić w sobie odwagę podróżniczki :)...

...Chcac poznać nas od wewnątrz musisz się z nami spotkać, sylwester to doskonała okazja.. przyjedź stopem, a na pewno zrozumiesz choć troszkę opowieści ludzi którzy też tam będą :)

A co do spotkan przed sylwestrowych, masz na pewno duż oczasu wolnego, i możesz sprowokowac jakąś integrację, i pomysleć o tym by tych ludzi poznać już wczesniej, zoaczyć jacy jesteśmy brzydcy, obleśni i niemili, i że to właśnie z tych powodów zwiedzamy cały swiat (niekiedy można pozazdrościć :P sam wiem, albo poczuć pragnienie bycia gdzieś tam gdzie był ktoś z opowieści ;)

pozdrowienia i do zobaczenia :)
Shive

Nr gadu-gadu: 5230673

Powrót do Polska