• Reklama

Niekonwencjonalne miejscówki noclegów

Śmieszne, zaskakujące opowieści z trasy.

Re: Niekonwencjonalne miejscówki noclegów

Postprzez mintai » czwartek, 22 grudnia 2011, 20:52

jeden z AMA (ask me anything) tematów na wykopie:
http://www.wykop.pl/link/985855/ama-log ... zdomnosci/

Spróbuję odpowiedzieć na pytania z zakresu logistyki bezdomności, ciekawych przygód związanych z nocowaniem na dzikusa

Mam za sobą około 200 noclegów w przeróżnych miejscach, zawsze na dziko i bez namiotu.
Nocowałem 'na menela' w Anglii, Armenii, Austrii, Bośni i Hercegowinie, Bułgarii, Chorwacji, Cyprze, Czechach, Estonii, Francji, Gruzji, Hiszpanii, Iranie, Jordanii, Litwie, Łotwie, Malcie, Maroku, Niemczech, Norwegii, Polsce, Rosji, Rumunii, Serbii, Słowacji, Słowenii, Syrii, Turcji, Ukrainie, Walii, Węgrzech, Włoszech

Wśród noclegów mogę wyszczególnić ten w rurze zjeżdżalni na placu zabaw w Iranie, pod mostem w Sankt Petersburgu, w schronisku dla bezdomnych w Batumi, dziesiątkach pustościanów, na dachach i poddaszach różnych budynków, przestankach autobusowych,na rondzie, w wykolejonym wagonie, na snopie siana, pod meczetem, w aquaparku, na rondzie, w toalecie dla niepełnosprawnych, w kabinie i naczepie kamaza i tira, w schowku na drewno, nocleg przy temperaturze -23stopni celsjusza i wielu innych miejscach, które ciężko scharakteryzować, bo były po prostu niczym.
mintai

Nr gadu-gadu: 0

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Opowieści z trasy