• Reklama

Najciekawsze środki transportu

Śmieszne, zaskakujące opowieści z trasy.

Re: Najciekawsze środki transportu

Postprzez sepulos » czwartek, 26 stycznia 2012, 15:06

No to i ja się pochwale wczorajszą podróżą :D

a więc, wczoraj jadąc do Olsztyna na krajówce (a właściwie na stacji koło Braniewa) skąd nie wiedziałem gdzie jest wyot na Olsztyn udało mi się złapać ... Piaskarkę (pług co odśnieża drogę i posypuje solą) :D :D :D , a w nim bardzo miłego kierowcę, jako że on odśnieżał tylko węzły(zjazdy) przy tej drodze, załatwił mi przesiadkę do kolejnego pługu i tak oto na środku krajówki przesiadłem się z pługu do pługu :lol: , by po paru chwilach prób naprawy sypnika, ruszyliśmy do Olsztyna ! :D

P.S. Kierowcy byli tak mili, że jeden dał mi swój numer w razie gdybym nie mógł nic złapać to znowu by mnie wzieli pod swoje skrzydła.

Może nie zaskakujące, ale trzeba przyznać że niecodziennie się takimi pojazdami jeździ, tym bardziej, że dowiedziałem jak tym się kieruje :D (Oraz mega kierowcy !)
sepulos

Reklama

Re: Najciekawsze środki transportu

Postprzez Thieru » wtorek, 15 maja 2012, 18:59

Stojąc sobie przy rondzie Dmowskiego w Rzeszowie na przystanku autobusowym, zaraz obok budowy wielkiej galerii handlowej, koleżanka "złapała"... dźwig :mrgreen: Może nie dosłownie złapała, ale facet siedzący w budce kilkadziesiąt metrów nad ziemią opuścił lańcuchy z hakiem do samej ziemi, zaraz koło nas i krzyknął z kabiny "mogę tylko do góry" :mrgreen: Myślałem że tam padniemy :)
''Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything."
Platon
Thieru

Nr gadu-gadu: 5512272

Poprzednia strona

Powrót do Opowieści z trasy