• Reklama

Aixe-sur-Vienne / Limoges - Francja

Aixe-sur-Vienne / Limoges - Francja

Postprzez Auron » niedziela, 29 stycznia 2012, 21:21

Jeżeli jesteś we Francji w regionie Limousin i nie wiesz co ze sobą zrobić i gdzie się podziać. Zapraszam do mnie :) Jestem aktualnie na wolontariacie do września 2012. Mieszkam w internacie, ale miejsce na dużym łóżku się znajdzie, a ja mogę przenieść się na podłogę. Również istnieje opcja dogadania się z moją sąsiadką z pokoju obok i mogę się do niej przenieść, by udostępnić pokój. Miejsce dla 2 osób.
Auron

Nr gadu-gadu: 6205594

Reklama

Re: Aixe-sur-Vienne / Limoges - Francja

Postprzez jarzabek89 » poniedziałek, 30 stycznia 2012, 00:09

Daleko do Francji nie mam :)
Fajną masz sąsiadkę ? :P
Let's go SOPOT let's go!!! :)

http://picasaweb.google.pl/jarzabek89
jarzabek89

Nr gadu-gadu: 4830488

Postprzez sepulos » poniedziałek, 30 stycznia 2012, 13:19

Jeżeli oferta będzie aktualna jeszcze w czerwcu/lipcu to najprawdopodobniej mogę wpaść z kolegą bo mamy zamiar eurotrip kończymy Hiszpanie na Ibizie lub Barcelonie i z Barcy lecimy do Paryża, a to spory kawałek to i tak pewnie będziemy gdzieś musieli po drodze przekimać, oczywiście jakieś Polskie przysmaki przywieziemy w podziękowaniu :D
sepulos

Postprzez Auron » poniedziałek, 6 lutego 2012, 14:12

jarzabek89 napisał(a):Daleko do Francji nie mam :)
Fajną masz sąsiadkę ? :P

Sąsiadka jest Litwinką ;) Nauczyłem ją na stopa jeździć. Trochę narzeka, ale jak na pierwsze loty to jest dobrze :)

sepulos napisał(a):Jeżeli oferta będzie aktualna jeszcze w czerwcu/lipcu to najprawdopodobniej mogę wpaść z kolegą bo mamy zamiar eurotrip kończymy Hiszpanie na Ibizie lub Barcelonie i z Barcy lecimy do Paryża, a to spory kawałek to i tak pewnie będziemy gdzieś musieli po drodze przekimać, oczywiście jakieś Polskie przysmaki przywieziemy w podziękowaniu :D

To jest dobre pytanie o czerwiec i lipiec. Ponieważ dowiedziałem się, że mój internat będzie zamknięty całkowicie od 13 lipca. Więc będą musieli mi szukać innego lokum albo oleję ich i pojadę gdzieś na zbiory lub po prostu zmienię miasto ;) Ale na zaczepkę w drodze do Paryża, czy w drodze do Hiszpanii to dobry pomysł, bo to właściwie środek Francji. Więc zapraszam serdecznie.

PS. Sąsiadka jest tylko do czerwca :P
Auron

Nr gadu-gadu: 6205594

Powrót do Oferuję nocleg