• Reklama

woodstock 2011 ( PRODIGY )

Re: woodstock 2011 ( PRODIGY )

Postprzez zakrecona20 » czwartek, 28 kwietnia 2011, 23:18

już niech wam sznurówki w trampkach płaczą jak nie bedziecie:P
zakrecona20

Nr gadu-gadu: 20981410

Reklama

Postprzez hemi112 » sobota, 30 kwietnia 2011, 19:08

nie ma bata trza być,sam woodstock to niesamowite wydarzenie,niesamowici ludzie i dla samego klimatu warto byc:) a że "pro zydy" grają-lecę ,pędzę (nie tylko na strychu) gonię;)
hemi112

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez Conradi » środa, 4 maja 2011, 03:14

kto z Was jeszcze będzie na Woodzie? deklarować się proszę :lol:

A po Woodstocku od razu uderzam na ostatni dzień Wolina 5-7 sierpnia XVII Festiwal Słowian i Wikingów
To jedna z największych, wczesnośredniowiecznych imprez w Europie, w której uczestniczy ok. 1500 osób z ponad 20 krajów. Prezentowane są warsztaty dawnych rzemiosł, odbywają się występy zespołów muzyki dawnej, regaty i rejsy rekonstrukcji dawnych łodzi, inscenizacje wydarzeń historycznych i obrzędów oraz wielkie bitwy na 400 wojów.
www.jomsborg-vineta.com/content/view/106/92/

Co roku także będąc w Kostrzynie wybieram się (i nie mogę :lol: ) zwiedzić leżący zaledwie kilkanaście kilometrów stamtąd kościółek templariuszy w Chwarszczanach.
www.chwarszczany.pl
Conradi

Nr gadu-gadu: 10922717

Postprzez lubiejesc » sobota, 7 maja 2011, 10:12

będę oczywiście i ja, gdziekolwiek bym wtedy nie była, na woodstock i tak pojadę. kto był chociaz raz i poczuł już ten klimat wie o czym mowa :)
the best things in life are the people you love, the places you've seen and the memories you've made along the way.
lubiejesc

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez Auron » czwartek, 9 czerwca 2011, 14:40

lubiejesc napisał(a):będę oczywiście i ja, gdziekolwiek bym wtedy nie była, na woodstock i tak pojadę. kto był chociaz raz i poczuł już ten klimat wie o czym mowa :)

Dokładnie nie da się ukryć, klimat jest nieziemski. Najgorszy później jest powrót do szarej rzeczywistości. Oczywiście obowiązkowo będę, nie ma innej opcji.

Jeśli chodzi o XVII Festiwal Słowian i Wikingów, nie ma co ukrywać też bym chciał na tym być. Jeszcze nigdy tam nie byłem, ale musi być niesamowita magia. Więc w sumie też chyba się tam wybiorę od razu po Wood ;) Ja na Wood rozbijam się za Hare Kryszną :)
Nie ma co, na Wood scena folkowa wymiata :)
Auron

Nr gadu-gadu: 6205594

Postprzez Snaefridur » poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 12:50

Conradi napisał(a):A po Woodstocku od razu uderzam na ostatni dzień Wolina 5-7 sierpnia XVII Festiwal Słowian i Wikingów
To jedna z największych, wczesnośredniowiecznych imprez w Europie, w której uczestniczy ok. 1500 osób z ponad 20 krajów. Prezentowane są warsztaty dawnych rzemiosł, odbywają się występy zespołów muzyki dawnej, regaty i rejsy rekonstrukcji dawnych łodzi, inscenizacje wydarzeń historycznych i obrzędów oraz wielkie bitwy na 400 wojów.
http://www.jomsborg-vineta.com/content/view/106/92/

Nie bywam na woodstocku, ale to, świetna sprawa, nigdy nie słyszałam o tym festiwalu, jeśli nic mi nie przeszkodzi to zjawię się tam. Szczególnie, że jestem teraz nie tak znowu daleko. Tylko nie wiem jak się tam dostanę, ten rejon Polski zawsze był dla mnie zagadką. No, ale jakoś dam radę, w końcu: gdzie diabeł nie może tam Autostopowicza pośle! :D
Snaefridur

Poprzednia strona

Powrót do Koncerty i festiwale