Siemka ja mam pytanie o 17.12 o ktorej rozpoczyna sie zlocik w wtym Wrocławiu i czy ktos jedzie z okolic Raiborza moze autem? Albo jakas dziewczyna szuka z tych okolic partnera do podrozy do Wroclawia A drugie moje pytanie to gdzie sie zrzucic w tym wroclawiu chodzi mi o dzielnice a potem ew jakas ulice i adres bo hymmm noo niebardzo wiem gdzie wysiasc No a we wroclawiu to szukam kogos kto mnie przenocuje w wekend
Z tego co mi wiadomo to w rozkładzie autostopika jest tylko jeden zlot w roku zajrzyj na integracje ogólnopolskie tam Paweł napisał nieco informacji na temat tej integracji
Ogólnopolskie zloty- jest tylko jeden - w 2011 będzie 24-26 września w Bełchatowie, a integracja co innego;) 17.12 jest integracje we wro i o szczególyprosze zagladac do dzialu integracji wrocławskiej czy ogolnopolskiej i stosowac sie do instrukcji- np napisac maila i wtedy beidz miejsce dla kazdego na bawienie sie i na spanie;)
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.