• Reklama

Zlot 2010

Re: Zlot

Postprzez System » sobota, 29 maja 2010, 18:55

o. :D
jestem za i chetnie bym się przyłączył. ^^
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Reklama

Postprzez AdamAdam » poniedziałek, 31 maja 2010, 00:45

DObry pomysł byłem w Wawrzkowiźnie kiedyś :)
OGIEŃ!!!!
AdamAdam

Nr gadu-gadu: 8692632

Postprzez System » wtorek, 1 czerwca 2010, 11:19

proponuję wstępny termin od 30września[czwartek] albo 1października[piątek] zacząć, do wieczora każdy miałby czas, żeby tam dojechać. Rozpoczęcie roku akademickiego napewno nie zacznie się w piątek tylko już w poniedziałek 4 października.
Więc impreza mogła by być tak;
1)przyjazd czwartek/piątek
2)impreza od przyjazdu czyli czw-pt-sob.
3)rozjazd w niedziele rano do domu.

tu by mogły pojawić się protesty, że zły termin bo: - w poniedziałek jest rozpoczęcie roku.. "tylko, że rozpoczęcie jest nie-obowiązkowe, nikt nie-sprawdza obecności, a słuchanie dziekana rektora czy kogokolwiek innego wcale nie doprowadza nikogo do orgazmu.", - albo, że trzeba zawieśc rzeczy do mieszkania/akademika z domu.. "w poniedziałek to można zrobić.. zamiast głupiego i dennego rozpoczecia, przywieśc wszytsko na mieszkanie/akademik".

a jak nie pasuje juz tak bardzo termin to można zacząć przyjazd w środę/czwartek bawić czwartek, piątek, i w sobote rano do domu.

jakies inne propozycje.? Może pierwszy weekend po rozpoczęciu roku akademickiego.? :>
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.

~tel. 660 220 232
System
Administrator

Postprzez AnizZ » wtorek, 1 czerwca 2010, 13:03

ja jestem jednak za tym, żeby to już był październik...
bo jak znam moją uczelnię to zajęcia zaczną się już pod koniec września (nie tylko rozpoczęcie, już zajęcia)
a do tego czasu jeszcze pewnie będę na jakimś wyjeździe
AnizZ
Moderator

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez stokrotkabc » wtorek, 1 czerwca 2010, 15:23

Ja jestem za tym, żeby to był pierwszy weekend października (czyli od piątku, 1 października). Weekend, żeby niektórzy pracujący mogli sobie zorganizować czas:)
...a ja mam swą gitarę, spodnie wytarte i buty stare - wiatry niosą mnie...
stokrotkabc

Nr gadu-gadu: 7553292

Postprzez blueberries » wtorek, 1 czerwca 2010, 15:29

piszę się na to ;-) tylko nie wiem jak z terminem, bo wtedy właśnie jest już załatwianie wszystkich spraw zw. z akademikami, mieszkaniami itd., jeśli wszystko ogarnę wcześniej to noł problemo :D
blueberries

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez agatas » wtorek, 1 czerwca 2010, 15:32

ja tez jestem za myślę ze to najlepszy termin, choć na pewno nie wszystkim będzie pasowało :|
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz, którą wyjmiesz:)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1177836638
agatas

Nr gadu-gadu: 7425818

Postprzez stokrotkabc » wtorek, 1 czerwca 2010, 15:40

Nigdy nie ma terminu takiego, żeby WSZYSTKIM pasowało...
Na razie jest jedna konkretna propozycja terminu, jak się pojawią inne to można np zrobić głosowanie:)

A ja mam pytanie organizacyjne do Was;) Robimy ten zlot tak typowo luzacko, że po prostu zjeżdżamy się w jedno miejsce i tam spontanicznie robimy coś albo coś innego, czy chcemy zrobić jakiś fajny program zlotu?
Że np wtedy i wtedy o takiej godzinie prezentacje, o innej ognisko z gitarą, o jeszcze innej jeszcze coś... ?
...a ja mam swą gitarę, spodnie wytarte i buty stare - wiatry niosą mnie...
stokrotkabc

Nr gadu-gadu: 7553292

Postprzez System » wtorek, 1 czerwca 2010, 15:43

to wpisujcie KONKRETNE propozycje terminu, kiedy kto chce/kiedy pasuje.
I się wybierze najodpowiedniejszą wersje.

~tel. 660 220 232
System
Administrator

Postprzez Pawel_Bartnik » środa, 2 czerwca 2010, 12:45

Jak będzie bliżej to oczywiście coś się wymyśli tak mniej wiecej odnośnie planu zajęć;)
A termin: ten co jest mi akurat pasuje

Takie ogłoszenie duszpasterskie:
Każdy kto już będzie wiedział za jakiś czas, że bankowo na zlocie się zjawi to mi pisze (najlepiej napisać tutaj: na 100% będe i to samo mi na priv). Ja wtedy sobie dopisuje taka osobe do listy i będe wiedział ile domkow wystarczy;)

Takie pytanie- wolicie w domkach lokowac sie w takiej ilosci jak powiedzmy sa przewidziane czy nocowanie bardziej śledziowato wam nie bedzie przeszkadzac? :) Można mi pisać, np. jade z dziewczyna i my chcemy miec osobny pokój na upojna noc, albo jade sam ale wstydze sie spac z innymi osobami w jednym pomieszczeniu, na jednej podlodze, w jednym łóżku :D To wtedy będę sobie liczył ile np osobnych pokoi nam potrzebnych i będę wiedział ile jakich duzych domków.
Co do kasy na ten zlot- składamy się tylko na domki (adekwatnie od zajmowanego terenu- czy wspólnie cała chata czy np ktos osobny pokój). Można się też dobierac jakimis gotowymi ekipami w domki i wtedy kasa do podzialu za domek na taka ekipe.
Poza domkami w zrzutce skladamy sie na cos jeszcze wspolnego? mam na mysli czy na grilla, upojne wieczory itd kazdy sobie cos kupi czy np w tej zrzutce cos kasy na takie rzeczy jak kielbaski, chipsy, piwo, przedpoje, wodka czy wino? Wtedy bym wziął autko i w churtowni zakupił odpowiedni arsenał.
To poddaje teraz to do dyskusji;)
Pawel_Bartnik
Administrator

Nr gadu-gadu: 8448589

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Integracja