Jak będzie bliżej to oczywiście coś się wymyśli tak mniej wiecej odnośnie planu zajęć;)
A termin: ten co jest mi akurat pasuje
Takie ogłoszenie duszpasterskie:
Każdy kto już będzie wiedział za jakiś czas, że bankowo na zlocie się zjawi to mi pisze (najlepiej napisać tutaj: na 100% będe i to samo mi na priv). Ja wtedy sobie dopisuje taka osobe do listy i będe wiedział ile domkow wystarczy;)
Takie pytanie- wolicie w domkach lokowac sie w takiej ilosci jak powiedzmy sa przewidziane czy nocowanie bardziej śledziowato wam nie bedzie przeszkadzac?

Można mi pisać, np. jade z dziewczyna i my chcemy miec osobny pokój na upojna noc, albo jade sam ale wstydze sie spac z innymi osobami w jednym pomieszczeniu, na jednej podlodze, w jednym łóżku

To wtedy będę sobie liczył ile np osobnych pokoi nam potrzebnych i będę wiedział ile jakich duzych domków.
Co do kasy na ten zlot- składamy się tylko na domki (adekwatnie od zajmowanego terenu- czy wspólnie cała chata czy np ktos osobny pokój). Można się też dobierac jakimis gotowymi ekipami w domki i wtedy kasa do podzialu za domek na taka ekipe.
Poza domkami w zrzutce skladamy sie na cos jeszcze wspolnego? mam na mysli czy na grilla, upojne wieczory itd kazdy sobie cos kupi czy np w tej zrzutce cos kasy na takie rzeczy jak kielbaski, chipsy, piwo, przedpoje, wodka czy wino? Wtedy bym wziął autko i w churtowni zakupił odpowiedni arsenał.
To poddaje teraz to do dyskusji;)