• Reklama

Poznań

Poznań

Postprzez Pawel_Bartnik » wtorek, 27 kwietnia 2010, 14:49

Wątek zapoczątkowany tutaj: http://www.wielotematyka.pun.pl/viewtopic.php?id=160
Integrujcie się dalej!:D
Pawel_Bartnik
Administrator

Nr gadu-gadu: 8448589

Reklama

Re: Poznań

Postprzez overal » poniedziałek, 17 maja 2010, 00:45

Hej wszystkim, tez bym sie chetnie spotkal ;), jezeli ktos cos organizuje to prosze o info, jesli nie, to ja proponuje wtorek albo piatek ;)
overal

Nr gadu-gadu: 1313850

Postprzez Karinka » wtorek, 18 maja 2010, 20:12

piątek to już juwenalia prawda? a co do wtorku to hmmm chyba to dziś, jeśli nie straciła do końca rachuby czasu :) pogoda póki co nie dopisuje łeee ale do czwartku ponoć tak ma być :) jak coś możemy umówić się na ten piątek i najwyżej razem skoczyć później na AZS (jak dobrze, że jest blisko akademika he he)
:)
teraz tylko czekać na odzew :P
Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku.
Karinka

Nr gadu-gadu: 9922624

Postprzez sonya » czwartek, 20 maja 2010, 19:09

Chętnie bym się wybrała, ale nie wyrabiam się z materiałem:/ Tak więc dołączę się do jakiegoś spotkania chyba po sesji:/ A Wam kiedy się kończy? Może ktoś się wybiera w wakacje do UK albo Hiszpanii?:D
sonya

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez overal » czwartek, 20 maja 2010, 21:55

zapomnialem wtedy o juwenaliach ;) ogolnie odzewu raczej nie bylo, wiec ja proponuje tak: ja na 100% bede jutro na AZS'ie i mozemy sie tam spotkac. Okolo 21 bede czekal pomiedzy tymi dwoma namiotami WBK'u naprzeciwko sceny - trudno sie tam nie znalezc, trzeba tylko uwazac, zeby sobie konta przypadkiem nie zalatwic :P a gdyby ktos mial mimo wszystko problem ze znalezieniem nas, to dzwonic, smsowac itd itp: 698 898 689
overal

Postprzez Karinka » niedziela, 23 maja 2010, 14:03

qrcze, nie miałam kompa, więc dopiero teraz odczytałam posty... jak coś to ja dziś będę na AZS, zresztą jak wszystkie poprzednie dni :) kolega, który też stopem jeździ i mieszka ze mną w akademiku też będzie :) jak coś mój tel to 796 092 794, ale jak już to esy proszę he he
co do sesji to ja chcę skończyć przed ostatnim weekendem czerwca, a potem gdzieś do pracy się wybrać... póki co zapisana jestem do Niemiec, ale stawka godzinowa mi nie odpowiada :/ więc jeśli ktoś ma jakieś propozycje to jestem chętna :)
Karinka

Postprzez Pawel_Bartnik » wtorek, 25 maja 2010, 19:18

Jade na weekend sobie do Elblaga. Wyruszam w piatek rano. Co wy na to żeby sie spotkac?:D znaczy miejscowka jakas wymyslilem na spotkanie to Bydgoszcz? co wy na to?:D Zwolalbym ludzi z Poznania, Torunia i Bydgoszczy;)
Pawel_Bartnik
Administrator

Postprzez Pawel_Bartnik » środa, 26 maja 2010, 09:21

Zmiana planów;) integracja w Bydgoszczy nie wypali. Jest ktoś z Torunia chętny na jakies piwko czy cos w ten deseń w piątek?
Pawel_Bartnik
Administrator

Postprzez Karinka » środa, 26 maja 2010, 20:03

Szkoda, że nie wypali. Fajnie by było. I chyba coś mało osób tu zagląda, ej Ludki piszcie! mieszkać w jednym mieście, mieć wspólne zainteresowania i się nie poznać? Nie wypada, oj, nie wypada :P A może wspólnie gdzieś stopem wyruszymy np. w weekend czerwcowy, tak niedaleko? Chociaż świadoma jestem, że część osób może mieć wtedy sesję, ale lepiej wcześniej wyjść z inicjatywą, większe prawdopodobieństwo, że więcej forumowiczów przeczyta :) Co do mnie sesję mam od 14, więc w weekend przed to już tylko spotkanie, może jakieś wspólne grillowanie?
Karinka

Postprzez overal » środa, 26 maja 2010, 20:38

Ja widze 2 opcje:

1. Spotykamy sie zaraz teraz, np. wlasnie weekend czerwcowy, bo wiadomo pozniej sesja i ciezko bedzie, ale w tym momencie prawie nikogo nie bedzie, bo ludzie nie zdaza wejsc i przeczytac tego :P

2. Spotykamy sie po sesji w wakacje, wtedy ludzie zdaza przeczytac, z tym, ze niektorzy pewnie juz wyjada i znowu bedzie malo ludzi :P

Ogolnie okres jest nie za bardzo do spotkan, nie wspominajac o wyjazdach ;/ wiec ja jestem za pierwsza opcja, ale tu na miejscu, no i fajnie by bylo zeby troche ludzi sie znalazlo :P
overal

Następna strona

Powrót do Integracja