Miejsce: Niedzica
Opis:
!!UWAGA!! SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE NA TEMAT POWTÓRKI SYLWESTRA
Witam wszystkich autostopowiczów oraz przypadkowych tutaj zebranych
Jak już wcześniej było pisane – planujemy zorganizować powtórkę sylwestra.
Widziałam,że jest parę osób,które na to wpadły więc potraktowałam to całkiem serio i mam dla Was już całkiem ciekawą ofertę.
Dzwoniłam do jednego z ośrodków w Niedzicy. Oferta wygląda tak:
Data – 9-12 luty ( wiem,że najbardziej każdemu pasuję weekend ale wstępnie powiedziałam o terminie od czwartku, ponieważ w tym terminie niektóre województwa,uczelnie mają ferie) więc można się nawet wcześniej wybrać. Kwestia uzgodnienia ile będzie chętnych osób.
Jeżeli chodzi o domki – przy 45 osobach mamy 3 domki dla siebieNikt nas liczyć nie będzie także nawet jak nas będzie więcej to cena się automatycznie zmniejszy. W domkach jest po 15 miejsc do spania. Z tego co mi wiadomo w każdym jest po 5 pokoi, 3 łazienki i jakieś tam pierdoły. Więcej zobaczymy na miejscu
To co najważniejsze CENA
Wynajem domku na dobę kosztuje 300zł więc przy 15stu osobach licząc moją genialną matematyką wynosi to 20zł ZA NOCLEG dla każdego. Na wszelki wypadek pytałam czy gdybyśmy przyjechali ze śpiworami byłoby taniej ale Pani powiedziała,że to nie robi różnicy bo pościel jest już naszykowana.
( Cenę 20zł mnożymy w zależności od ilości nocy;) )
Tutaj macie ofertę domków: http://www.urlopwpolsce.pl/niedzica/domki-w-gorach/
Kontakt do mnie gg: 13550043
Lub dzwonić : 501 107 822
mail: a.motylewska@vp.pl
Kontakt do Julki Kercz
gg:7187961
tel: 667888016
INFORMACJE O PŁATNOŚCIACH
Z racji tego,że trzeba wpłacać zaliczkę za domki prosiłabym abyście już wpłacali kase na konto. Aby nie było zamieszania wpłacamy od razu całą kwotę za pobyt ( 1 noc - 20zl, MNOŻYMY PRZEZ ILOŚĆ NOCLEGÓW )
WPŁACAMY JAK NAJSZYBCIEJ. Do 27 stycznia muszę mięć całą kwote na koncie, także nie zostawiajmy tego na ostatnią chwilę. Jeżeli nie zbierze się tyle kasy ile jest w planie - impreza będzie musiała być odwołana.
PS. Osoby,które będą wiedziały na ostatnią chwilę ( z przyczyn egzaminów ) czy mogą przyjechać niech się ze mną skontaktują prywatnie. Można pisać na fb,gg i tel.
Pieniądze wysyłamy na konto:
nr konta: 96 1020 1664 0000 3002 0390 1717 PKO
Agnieszka Motylewska
ul.Okulickiego 59/65
42-200 Częstochowa
W TYTULE PRZELEWU PODAJEMY
-imię i nazwisko
-ilość noclegów
-kiedy przyjeżdżamy
Po wysłaniu kasy prosiłabym również o maila z tymi samymi informacjami.
a.motylewska@vp.pl
Jeżeli kasy uzbiera się więcej niż planowo-odpłacamy się w flaszkach, ewentualnie kto chce dostanie swoje np 5zł
Dodatkowe informacje: "Obowiązuje kaucja w wysokości 300zł zwracana w dniu wyjazdu".
Myślę,że to za domek więc podzieli się już na miejscu przez ilość uczestników.
Pozdrawiam
Agnieszka Motylewska
Nie jestem organizatorem tego wydarzenia. Kontaktujcie się z dziewczynami