Witam Ostatnio zupełnie przypadkowo trafiłam na to forum i przyznam że strasznie się nakręciłam na jakiś wypad ;D Nigdy nie podróżowałam jeszcze w ten sposób, ale jeśli znajdzie się ekipa chętnie się gdzieś wybiorę! Jestem otwarta na nowe doświadczenia i żądna przygód Jeśli są tu jacyś Opolanie możemy się spotkać i podyskutować Chętnie posłucham opowieści doświadczonych kolegów i koleżanek, może nawet coś razem zaplanujemy! Jeśli są osoby zainteresowane takim spotkaniem piszcie do mnie na gg :6986596. Monika
Ja osobiście znam 2 osoby które udzielają się na tym forum i są z Opola, ale jako że już wakacje, rozjechali się oni do domów... No i zostałem ja (za miesiąc też do domu jadę, potem najprawdopodobniej w Portugalii cały semestr). Ale zostało też w Opolu kilku znajomych i w razie czego na jakieś piwko można wyskoczyć w tym miesiącu i pogadać
przez paulina_90 » czwartek, 5 sierpnia 2010, 15:23
Dopiero teraz zauważyłam, że jest taki wątek jak integracja ludzi z Opola <ściana> Co prawda w Opolu tylko studiuję, a mieszkam w okolicach tegoż miasta, ale jeśli padnie hasło INTEGRACJA - wpadam Podajcie czas, miejsce, a jeśli będę wolna to zawitam a może jest ktoś chętny na spotkanie już w najbliższym czasie? ;>
Czas odświeżyć temat bo widzę że opole rośnie w siłę. Ktoś się pisze na jakieś spotkanie jeszcze przed październikiem? Im wcześniej tym lepiej, bo pogoda może pozwoli jeszcze na zorganizowanie jakiegoś grilla
przez Pawel_Bartnik » piątek, 27 sierpnia 2010, 09:53
Dzisiaj ok godziny 19 integracja!:) spotykamy sie gdzies na rynku (Bleck niech sprecyzuje gdzie). Będę ja z Justa i z Paulina_90. Moj kom 510264088. Do zobaczenia;)