• Reklama

Integracja na morzu

Integracja na morzu

Postprzez Magdalena » piątek, 4 lutego 2011, 02:34

Jarząbek wpadł na, moim zdaniem, bardzo fajny pomysł, a mianowicie - integracja na promie.

Rejs promem z Gdyni do Karlskrony w dwie strony kosztuje 99zł. i trwa około 24h. Myślę, że fajnie byłoby zebrać więcej ludzi i w jakiś weekend (piątek, sobota lub niedziela) wybrać się na taką "wycieczkę integracyjną".

A szczegółowe informacje tutaj - http://www.stenaline.pl/promy/rejsy/weekend-na-morzu/ .
Magdalena

Nr gadu-gadu: 5895576

Reklama

Re: Integracja na morzu

Postprzez blueberries » piątek, 4 lutego 2011, 02:45

fajna sprawa tylko, że jak już tam płynąć to by fajnie było pozwiedzać coś trochę w tej Szwecji a nie od razu wracać.. ;)
blueberries

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez Magdalena » piątek, 4 lutego 2011, 02:48

No właśnie to jedyny minus. Są z postojem w Szwecji również, no ale to już też trzeba się liczyć z większymi kosztami.
Magdalena

Nr gadu-gadu: 5895576

Postprzez The_natural » piątek, 4 lutego 2011, 02:52

e tam zwiedzanie, wazniejszy prom :D mysle ze to dobra mysl, i tam zrobimy ogolnopolska integracje :D
Łyżka nie istnieje
The_natural

Nr gadu-gadu: 7003013

Postprzez jarzabek89 » piątek, 4 lutego 2011, 02:58

Aga, niestety opcja, żeby zostać w Szwecji nawet na jeden dzień jest 2 razy droższa i słabo opłacalna do zwiedzania, jest to małe miasteczko, a żeby jechać gdziekolwiek potrzeba więcej czasu. Stąd ten pomysł.

Ideą całej tej wyprawy jest pewna misja, ale ona jest niespodzianką i nie mogę jej zdradzić, ale zachęcam, nikt nie będzie żałował :)
Let's go SOPOT let's go!!! :)

http://picasaweb.google.pl/jarzabek89
jarzabek89

Nr gadu-gadu: 4830488

Postprzez System » piątek, 4 lutego 2011, 10:14

genialne. ^^
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Postprzez Brat Princess » piątek, 4 lutego 2011, 11:31

Może sama Karlskrona nie jest jakoś wyjątkowo ciekawa pod względem turystycznym, ale już tereny wokół (i nie, nie trzeba wcale daleko jechać) - inna bajka. W zeszłym roku wybrałam się właśnie w rejs z 24-godzinnym postojem w Szwecji i potem cholernie żałowałam, że tylko tyle - fantastyczne widoki (służę zdjęciami ;P), teren idealny do wycieczek rowerowych (super rozwinięta sieć ścieżek, a do tego wynajęcie roweru na 24h to wydatek rzędu 30-40 zł, z każdą kolejną dobą taniej), nie jest AŻ TAK drogo, jak się spodziewałam, Szwedzi to prazemili (i bardzo pomocni) ludzie... Znaleźć tylko jakieś pole namiotowe (bo koszt noclegu w hotelu mocno podbij cenę wycieczki) i byłoby ok ;)

A kiedy planowalibyście taki wypad? Jakoś bliżej lata...?
I’ve got to go, so here I go
I’m going to run the risk of being free
Brat Princess

Nr gadu-gadu: 7883695

Postprzez AnizZ » piątek, 4 lutego 2011, 12:03

opcja fajna, ale też raczej w opcji ze zwiedzaniem :) bo jak już płynąć, to żeby coś zobaczyć
AnizZ
Moderator

Postprzez jarzabek89 » piątek, 4 lutego 2011, 17:36

Aniu tylko tutaj pojawia się problem finansowy, bo nie wszyscy są w stanie wyłożyć co najmniej 2stówki,aby przepłynąć się promem+jeden dzień zwiedzać :) Temat nie bez podstaw jest w dziele integracji i głównym celem jest coś,czego zdradzić nie mogę :D

Brat Princess , jak możesz, to wrzuć gdzieś zdjęcia ;) Termin:od połowy lutego,i jakoś w tym czasie najprawdopodobniej popłyniemy :)

Co do spraw "organizacyjnych" - w cenie biletu jest kabina 4-osobowa(bez okien, z okienkiem 10zł dopłaty-Magdaleno miałaś rację :P dycha, a nie jak mówiłem dzisiaj 40 :P ). Ceny wcześniej wymienione dotyczą sytuacji gdy będzie na czwórka, lub wielokrotność czwórki :) Aha i bilet najtańszy jednak kosztuje 89zł, a nie 99zł jak wcześniej było podawane :) Wypłynięcie o godzinie 19 ze śledziowa.
Let's go SOPOT let's go!!! :)

http://picasaweb.google.pl/jarzabek89
jarzabek89

Nr gadu-gadu: 4830488

Postprzez dunia8888 » piątek, 4 lutego 2011, 17:39

Fantastyczny pomysł Jarząbku, no to ustalamy termin? :D
dunia8888

Następna strona

Powrót do Integracja