Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

reklama zewnętrzna

Co ci ślina na język przyniesie :)

reklama zewnętrzna

Postprzez jurasekl22 » 15 gru 2023, o 11:22

Teraz popularna forma reklamy to reklama zewnętrzna co o tym sądzicie? Ktoś w to inwestował jak się to u was sprawdza? Czytałam niedawno na blogu o tym i wiele osób bardzo jest zadowolona z tej formy. Może ktoś z was coś o tym wie więcej i się wypowie?
jurasekl22

Re: reklama zewnętrzna

Postprzez wulkan » 5 lut 2024, o 11:03

Doskonałe efekty naszej kampanii są rezultatem współpracy z firmą https://virtualpeople.pl/. Ich staranne planowanie działań i głęboka wiedza w zakresie marketingu sprawiły, że nasza marka zyskała na widoczności. Zespół specjalistów i skuteczne wykorzystanie nowoczesnych narzędzi stanowiły klucz do sukcesu.
wulkan

Postprzez Kowos546 » 26 lut 2024, o 21:10

A czy macie u siebie zamontowane Kasetony reklamowe ? Ja waśnie przy remoncie lokalu gdzie prowadzę swój biznes postawiłam na tego typu rozwiązanie i jestem bardzo zadowolona. Zdobyłam dzieki temu nowych klientów ponieważ jest to bardziej widoczne z ulicy. Polecam
Kowos546

Postprzez vikaa » 26 mar 2024, o 21:50

Co do świetlnej reklamy, to też nie można tutaj zapomnieć o takich artykułach do zasilania, jak transformatory do neonów. Bardzo dobre znajdziecie właśnie u firmy AMC System, które zapewnią wam oszczędność energii, pełną wydajność i jednocześnie zawierają układ chłodzenia zaawansowanego.
vikaa

Postprzez carmen » 23 gru 2024, o 22:45

A czy ktoś z was inwestował już w gadżety reklamowe? Co napiszecie mi o firmie https://gadzety-reklamowe.com/p/S03815- ... rem/306402 i ich produktach? Czy warto dokonać u nich zakupu? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy postawić właśnie na ich ubrania reklamowe? Co radzicie? Czy rzeczywiście są one tak starannie wykonane?
carmen

Powrót do Gadki szmatki