• Reklama

Przedstawmy sie!:)

Przedstaw się na forum autostopowiczów.

Przedstawmy sie!:)

Postprzez Pawel_Bartnik » niedziela, 25 kwietnia 2010, 16:26

Na forum tym tak jak na jego poprzedniku mam nadzieje będzie panować ciepła i rodzinna atmosfera:D W tym wątku proszę wszystkich o napisanie kilku słów o sobie, jakiś kontakt itd. Nie wstydźmy sie!:D
http://www.wielotematyka.pun.pl/viewtopic.php?id=151 to jest wątek z wielotemaytyki, na którym właśnie w ten sposób opisywaliśmy siebie i tutaj można to kontynłować
Pawel_Bartnik
Administrator

Nr gadu-gadu: 8448589

Reklama

Re: Przedstawmy sie!:)

Postprzez asiek » sobota, 8 maja 2010, 22:13

Witam.
Mam na imię Asia. Po wakacjach
bede miała 20 lat:) Studiuje na Politechnice Wrocławskiej transport.

Dopiero w tym roku myslac o tym co bede robiła w wakacje, pomyslałam o jakiejs rzeczy, ktora bede mogła przez wiele lat wspominac, ktora jest jednoczesnie nie taka prosta i odrobine szalona. Pomyslałam o podrozy stopem na zachod Europy. Nigdy wczesniej nie podrozowałam w taki sposob wiec do zrealizowania tego celu potrzebuje jakiejś doświadczonej osóbki:)
Pozdrawiam:)
asiek

Postprzez Andrzej » środa, 12 maja 2010, 18:42

Tomasz (Andrzej to moje pseudo, nie prawdziwe imię), 21 lat, studiuję fizykę na Polibudzie Gdańskiej. Adres tego forum wygrzebałem na forum NK, szykuję się w te wakacje do podboju Europy stopem i rowerem (osobno rzecz jasna), pomyślałem więc że warto by dołączyć się do jakiegoś forum. W wolnych chwilach szarpidrucę, jeżdżę na uczelnię, czytam książki i takie tam.
Andrzej

Postprzez Pawel_Bartnik » środa, 12 maja 2010, 19:10

Więc przypomne trochę o sobie tutaj, żeby nie trzeba było szperać na wielotematyce;P
Paweł Bartnik 20 lat (29 pazdziernik 1989)
Pochodze z Belchatowa ale od 2008 studiuje we Wrocławiu na Politechnice Wrocławskiej: wydzial Podstawowych Problemów Techniki(PPT) na kierunku Inzynieria Biomedyczna
Jeśli chodzi o Polske to cos tam juz pojeździłem;) Za granicą Paryż, Praga, Rzym, Berlin, Drezno, Rimini;)
Kocham siatkowke, podróże, gdy cos sie dzieje, poznawać nowych ludzi, adrenaline i kobiety:D
We Wrocku mieszkam (akurat teraz) przy Piotra Skargi 11/4
kontakt do mnie: gg 8448589, kom 510264088, emial: gonzo289@wp.pl oraz pawelbartnik1989@gmail.com
Pawel_Bartnik
Administrator

Nr gadu-gadu: 8448589

Postprzez marysia.h » środa, 12 maja 2010, 19:46

witam
mam na imię Marysia, studiuję na Politechnice Poznańskiej na wydziale Technologii Chemicznej. Pochodzę z okolic Poznania. Mam 20 lat i marze o podróży w Bieszczady, do Lwowa, Wilna i innych wschodnich rejonów. Poszukuję kompana gdyż jak na razie nikt nie był chętny wybrać się ze mną w takie podróże, a wiadomo że samemu nie jest najweselej :)
żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi
maria.hyzyk@gmail.com
marysia.h

Nr gadu-gadu: 2115566

Postprzez lily » środa, 12 maja 2010, 21:11

Cześć wszystkim !
O podróżach na stopa marzyłam od dawna, przebywanie poza domem mnie uszczęśliwia ! Interesuję się, tak w skrócie fizjologią i genetyką zwierząt.
Stopa miałam okazję zaliczyć niejednokrotnie, jednak nigdy nie było to w charakterze jakiejś większej podróży. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba chętna do wspólnych podróży !
Ostatnio edytowano sobota, 29 maja 2010, 21:15 przez lily, łącznie edytowano 1 raz
lily

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez paulina_90 » piątek, 14 maja 2010, 11:05

Witam wszystkich :)
Nazywam się Paulina, mam 20 lat, pochodzę z niewielkiej miejscowości tuż przy granicy z Czechami :) Studiuję politologię na Uniwersytecie Opolskim.
Znudziły mi się planowane przez wiele tygodni kilkudniowe wakacje. Mam ochotę zrobić coś, czego jeszcze nigdy nie robiłam. Myślę, że autostop to idealna forma spędzenia ciekawie czasu.
Jeszcze jakiś czas temu nie wierzyłabym w to, że będę miała ochotę "szarpnąć" się na taki wypad - jednak ludzie się zmieniają :)
Chciałabym poznać nowych ludzi i przeżyć z nimi niezapomnianą przygodę ;)
Pozdrawiam :D
paulina_90

Nr gadu-gadu: 2376343

Postprzez System » piątek, 14 maja 2010, 11:12

Bry, to ja tez sie powtórzę i napiszę o nie "z wielotematyki" :D

Jestem Daniel, studiuje Politologie na Uniwersytecie Rzeszowskim.^^
Pochodze z Brzeska k.Krakowa, a ciekawostka.. mieszkam koło browaru
Okocim. :D
Zjechałem stopem już całą Polskę i mam taką cichą nadzieję, że poznam
tu takich ludzi, z którymi będe mógł objechać więcej. :)

Gram na djembe - afrykański bęben, wcześniej na gitarze.. ale
przypadkowo sie połamała jak sie schowałem w szafie razem z nią.:P

Muzycznie - reggae, polski rock, poezja spiewana, blues, szanty.
Pasje: Poezja, Survival, Podróże i Ludzie.!
Cele : marzenia.!

Kontakt do mnie :
E-mail:Systembrzesko@gmail.com
gg: 6739984
tel: 660 220 232

pozdrawiam,
i do zobaczenia.^^
Sys'u. :D
Za 20 lat bedziesz bardziej żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.

Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.!
~tel. 660 220 232
System
Administrator

Nr gadu-gadu: 6739984

Postprzez AdamAdam » piątek, 14 maja 2010, 18:45

Cześć, z tej strony Adam z Łodzi!
Mam 21 lat, studiuje Turystykę i Rekreację w moim pięknym mieście

Do końca życia będę dziękował koleżance, która przekonała mnie do stopa :)

Poza tym moją obsesją są góry, jeżdze w góry kiedy tylko mogę, w wakacje planuje wyjazd autostopem w Pireneje(zapraszam do wątku).
Jak pewnie wszyscy tu lubię poznawać nowych ludzi. Lubie reggae, rock, hiphop, lubię dobrze zjeśc i napić się browarka :D Poza tym lubię sport, bieganie, rower piłke nożna. Nie lubie się nudzić :)

Jakby ktoś chciał odwiedzić Łódź lub przejeżdzał w okolicy to NIE zapewnie mu noclegu, bo nie mam takiej możliwości, ale mogę wskazać dobre miejsce na namiot w krzakach i jeszcze się dołącze :D Pozdrawiam Was
OGIEŃ!!!!
AdamAdam

Nr gadu-gadu: 8692632

Postprzez turbiniak (Tina) » piątek, 14 maja 2010, 21:04

witam :)
nazywam się Tina (to nie żaden pseudonim, skrót ani zdrobnienie :P) i studiuję na pierwszym roku Turystykę i Rekreację na AWF we Wrocławiu. Jestem z Piechowic - zapyziałego miasteczka miedzy Jelenią Górą, a Szklarską Porębą. Od 7 lat harcerka, i to właśnie w ZHP zetknęłam się z autostopem :) podróże na razie tylko "bo autobus mi uciekł", ale chciałabym rozwinąć żagle... niestety na razie nie było z kim, bo większość moich znajomych boi się tego typu form podróżowania... cieszę się, że trafiłam na to forum (podziękowania dla admina Pawła :))

Masz ochotę na wypad w Karkonosze lub Góry Izerskie?
Z chęcią oprowadzę, zaprowadzę i nawet przenocuję ;)

turbiniak@gmail.com
gg: 6323329

ściskam!
Impossible is nothing with you by my side...
turbiniak (Tina)

Nr gadu-gadu: 6323329

Następna strona

Powrót do Coś o sobie