• Reklama

Przedstawmy sie!:)

Przedstaw się na forum autostopowiczów.

Re: Przedstawmy sie!:)

Postprzez wielkadama » czwartek, 16 września 2010, 00:28

Witam:).
Jestem Natasza, dużo podróżuję, niekoniecznie stopem:)
Jestem z Racibórza, studiuje w Nysie.
(Często przemieszczam sie na tej trasie właśnie stopem:))

Lubię malować(ludzi też), pstrykać zdjęcia(nie koniecznie artystyczne:)) oraz dobrą zabawę
Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions.
wielkadama

Nr gadu-gadu: 8426331

Reklama

Postprzez Tomek Evans » czwartek, 16 września 2010, 22:56

Hej, jestem Tomek. Pochodzę ze Śląska, zaczynam studia w Krakowie na AGH. Lubię dobre stare filmy i dobrą muzykę. Chyba tyle :)
"Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś."
Tomek Evans

Nr gadu-gadu: 10329801

Postprzez jodzet » piątek, 17 września 2010, 14:44

Witam serdecznie:)
Z tej strony Jacek. Stary grzyb-25 lat:P. Niestety nigdy na dluzsza trase nie podrozowlem stopem (jedynie male odcinki- maks pare km). Nie ukrywam, ze chcialbym to zmienic;). Po Waszych opisach wypraw normalnie zazdroszcze:) tak pozytywnie oczywiscie;). Jezeli ktos z Katowic chcialby sie spotkac, poopowiadac o jakis wypadzikach jestem otwarty na propozycje;). Ponadto rowniez ne pogardzilbym jakas propozycja wypadu gdzies. W nieznane;).
Pozdrawiam
Jacek
"żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.."
jodzet

Nr gadu-gadu: 24557652

Postprzez violett » sobota, 18 września 2010, 14:04

Jestem Marta i po namowach wielu zacnych osób postanowiłam się zarejestrować;)
Pomieszkuję w mieścinie niedaleko Łodzi, z zamiłowania studiuję Turystykę i Rekreację na UŁ i dopiero odkrywam uroki podróżowania stopem.
Kocham góry (zwłaszcza polskie beskidy), muzykę, rower, słońce, dobre filmy, książki po których nie mogę zasnąć, pozytywnych ludzi i beztroską zabawę. Moim głównym celem na dzień dzisiejszy jest korzystanie z młodości, a wiąże się to przede wszystkim z odkrywaniem świata i liczę na to, że uda mi się zrealizować miliard moich planów bez wydania ani grosza na transport;)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że zintegrujemy się na zlocie za wszystkie czasy:):P
Don't grow up too fast
And don't embrace the past
This life's too good to last
And I'm too young to care... :)
violett

Nr gadu-gadu: 3886170

Postprzez marylka » sobota, 18 września 2010, 14:50

Witam!!!
Mam na imię Mariola- 24 lata. Za tydzień przeprowadzam się do Wrocławia i fajnie by było poznać nowych, ciekawych ludzi z pełnym worem marzeń tak jak ja :) Studiuje Turystykę i Rekreację na IV roku. Pochodzę z Bełchatowa i widzę że zbliża się Zlot w moim mieście co bardzo mnie to cieszy bo z chęcią bym przyszła na niego i trochę was poznała :)

Interesuję się :
górami - w szczególności polskie choć ciągnie mnie w jeszcze wyższe niż Tatry :)
bieganiem- biegam bo lubię, biegam tu i tam, byle do przodu :)
pływanie- zapominam wtedy że jestem człekiem chodzącym na 2 łapach a nie syreną lub rybą
podróżowanie- uwielbiam wszystko co nowe i stare, co blisko i daleko, byle nie siedzieć w jednym miejscu !!!

Na stopa jeździłam kiedyś więcej, ostatnio to sporadycznie i tego mi brakuje !!! Tak więc szukam osób chętnych do poznawania nowych miejsc. Na pewno będę uczęszczała często na stopa na trasie: Bełchatów- Wrocław, Wrocław-Bełchatów, Wrocław-Kraków, Kraków- Wrocław .
Ale jestem chętna na wszelakie propozycje.

"Żyję by marzyć, marzę by żyć..."

Pozdrawiam autostopowiczów !!!
"Żyję by marzyć, marzę by żyć..."
marylka

Nr gadu-gadu: 4710548

Postprzez maniek » środa, 22 września 2010, 00:45

cześć i czołem:]
z tej strony Mariusz Maniek z Warszawy. mam 22 lata, jestem fotografem, podróżnikiem, bla bla bla. prócz tego interesuje mnie opencaching (szukanie ukrytych skrzynek na terenie całej Polski). uwielbiam Amerykę Południową, a nie lubię Europy. piję też yerba mate, coś co ciekawi znajomych i wkręca wiele osób :D
niestety jeszcze nie byłem za granicą, ale w przyszłym roku już się uda autostopowa wyprawa. dlaczego tak? bo w innym środku transportu mnie poznam tylu ciekawych ludzi, tam gdzie są bilety to zwykle jest nudna atmosfera.
jak o czymś zapomniałem to się dopisze :)
aha, no jakby ktoś chciał gdzieś jechać, a ja miałbym czas to pisać mi tu na gg! 6039249
http://www.opencaching.pl
"autostop- sens podróżowania, jest jak polowanie"-Maniek
maniek
Moderator

Nr gadu-gadu: 6039249

Postprzez flyingdutch » czwartek, 30 września 2010, 18:25

Serwus,
Dopiero dzis dowiedzialem sie o tym forum. Niekoniecznie szukalem takiego towarzystwa bo dla mnie autostopowanie to tylko solo i spontanicznie ,bez informacji gdzie stanac , jak dojechac ect. Ale ten pomysl ze zlotem w Belchatowie mnie zaciekawil i chetnie dolacze do grona zwariowanych studentow:) -sobota rano..

Troche o sobie: Marcin(32) studiowalem(fizjoterapia) i mieszkalem w Gdansku a od 1998 podrozuje i pracuje troche w Italii, UK i Am.Poludniowej. W tym roku przeprowadzam sie do Norwegii gdzie naprawde cudownie sie jezdzi na stopa! Musicie tam pojechac!
Moje pasje to kolarstwo i nauka jezykow. Na zlocie moze ktos dolaczy do mnie i pobiega po lasach ? Uwielbiam cross-a najbardziej mountain-running. Co do filozofii , moim idealem jest :
http://mangodurian.blogspot.com/
http://sathyasai.org/

Od 5 lat aktywny w klubie CouchSurfing.com (flyingdutch)

zapraszam do rozmowy
skype-fruity78
mobil-0796342039

serdecznie pozdrawiam wszystkich

Marcin
flyingdutch

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez megi4 » piątek, 1 października 2010, 21:13

Witam wszystkich :)

Mam na imię Magda, pochodzę z pięknego Cieszyna, obecnie mieszkam i studiuję w Katowicach na UE :P Mam 22 lata.
Uwielbiam podróżować ale niestety za granicą miałam okazję być tylko w Czechach (konkretnie w Pradze najdalej), zdarzam mi sie podróżować stopem aczkolwiek teraz co raz mniej i chciałabym to zmienić :)
5 lat temu zwiedziłam całe wybrzeże stopem, po drodze jadąc na Woodstock;)
Bardzo marzy mi sie wyjazd stopem do Paryża, jakby ktoś był chętny to pisać:)

Lubię chodzić po górach, robić zdjęcia szczególnie starym ale jakże atrakcyjnym miejscom :)
Lubię dobre filmy jak również dobrą muzykę :p może być wszelaka :D nie lubię się nudzić:)

pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów :)
no risk no fun :D
megi4

Postprzez dunia8888 » czwartek, 7 października 2010, 18:31

Hej!
Pochodzę z okolic Poznania, studiuje w Szczecinie Biologię.
Nigdy nie jeździłam autostopem ale nie ukrywam że bardzo chętnie gdzieś bym się wybrała, zawsze brakuje odwagi i dodatkowej osoby chętnej do takiej przygody :)

Interesuję się fotografią, lubię bardzo polskiego rocka i kocham góry :)
Pozdrawiam wszystkich
dunia8888

Postprzez marcla;)) » czwartek, 7 października 2010, 20:55

Hej!
nazywam się Marcelina, studiuję Transport na Politechnice Wrocławskiej :) mam 19lat i dopiero co sie tu wprowadziłam :D
jestem harcerką i za sobą mam 5200 km na stopa :D
kocham podróżować, a stop daje mi nieograniczoną wolność, po prostu biore mapę w rękę i jadę do wyznaczonego celu :D
podróżowałam już nad morze ale i w te wakacje zrobiłam rundę Niemcy-Francja- Luksemburg- Belgia, było fantaastycznie :D
moim problemem było to, ze musialam robić to wszystko w tajemnicy przed rodzicami, teraz jednak ten problem odpada i chętnie znów sie dokądś wybiorę :D

kontakt do mnie na maila: marcelinajadwinska@op.pl lub kom 726 451 348
zainteresowana jestem również spotkaniami z takimi otwartymi i szalonymi ludźmi :D
"Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień
Przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się"
marcla;))

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Coś o sobie