• Reklama

Przedstawmy sie!:)

Przedstaw się na forum autostopowiczów.

Re: Przedstawmy sie!:)

Postprzez jeżyna » poniedziałek, 20 lutego 2012, 02:36

Hej!
Mam na imię Karolina, mam 22 lata, pochodzę ze wschodniej, jakże pięknej części Polski. Obecnie mieszkam w Warszawie, studiuję tu i pracuję... Do minionych wakacji (niezapomnianych wakacji), miałam niewielką styczność z autostopowym szaleństwem... Zdarzało sie i owszem,lecz dosyć rzadko. Zaczynając od dystansów we wspomnianej już wschodniej części Polski, pokonując trasę z Warszawy do domu i odwrotnie, zdarzyło się też wyruszyć na opener festiwal :P
W zeszłym roku 2011 narodziła się idea podróży do Portugalii, z trójką znajomych....
I się zaczęło....
Brakuje mi tego! Chcę jeździć, zwiedzać i poznawać piękny świat! :D
chęci i możliwości, niech idą w parze, a właściwie podróżują w parze :)
niech moc będzie z nami!!
jeżyna

Reklama

Postprzez dempley » wtorek, 21 lutego 2012, 23:23

Witam wszystkich, nazywam się Roland. Mam 18 lat w tym roku 19, w sumie autostopowiczem jeszcze nie jestem, nie wiem dlaczego, może przez te głupie stereotypy których się nasłuchałem w wielkiej mierze. Interesuje się kinem, filmami, i czycha we mnie wielki podróżnik którego musze obudzić =) Jak każdy kocham muzyke, ulubione zespoły to Pink Floyd, Guns N Roses, Metallica, AC/DC i takie tam rock n rollowe kapele. Jestem z Rybnika (woj. ślaskie, niedaleko katowic) i narazie chodze do szokły średniej tj. technikum 3 klasa - technik ekonomista. Mam nadzieje że nie raz jeszcze razem wyruszymy na jakieś tripy. AHOJ : )
"Zaczniesz żyć w pełni kiedy uświadomisz sobie, że kiedyś na pewno umrzesz."

"Dystans do siebie jest najważniejszym dystansem do pokonania."
dempley

Nr gadu-gadu: 8967753

Postprzez bob993 » środa, 22 lutego 2012, 00:02

Witam ! Mam na imię Paweł,jestem z Sandomierza(woj.Świętokrzyskie) uczę się obecnie w liceum.Podróże uwielbiałem zawsze ale jednak 2 lata temu zacząłem stawiać pierwsze kroki w jeździe stopem co skłaniało mnie ciąglę do poszukiwania nowych wyzwań lecz niekiedy brakowało towarzyszy.Prócz tego oczywiście muzyka :) Mam nadzieję że zapoznam na tym forum wielu ludzi z którymi będzie można zwiedzać świat :)
bob993

Nr gadu-gadu: 4423454

Postprzez asiak » środa, 22 lutego 2012, 20:09

Hej wszystkim!
Jestem Asia, mieszkam w Szczecinie. Chodzę do 2 kl. LO, trochę fotografuję, gram na gitarze...
Autostopowiczką jeszcze nie jestem, ale w te wakacje to nadrobię :) No ewentualnie jutro. ;)
Pax!
Pax!
asiak

Nr gadu-gadu: 0

Postprzez siejny » czwartek, 23 lutego 2012, 13:57

Siema : )
Autostopem zdarzalo mi sie jezdzic w gimnazjum, przewaznie albo to byly wagary mile spedzone w przeroznych miejscowosciach .. ale nie za daleko. Czasem koncerty, a i ze mieszkam niedaleko gor to tez w sloneczne dni zdarzalo sie wyskoczyc. Na powaznie zaczalem jezdzic w 1 kl technikum. Do Zor jeszcze jakos szlo dojechac z rana ale kiepskie polaczenie z Zor do Pawlowic (gdzie moj dom:) ) mialem wiec codziennie po szkole lapalem stopa i te parenascie kilometrow pozdrozowalem. I tak przez 3 lata, zdarzaly sie oczywiscie spontaniczne wypady gdzies dalej ale nic nadzwyczajnego to nie bylo, ale za to tych 'chwil' troche przezylem :)
Zamierzam w niedalekiej przyszlosci pierdzielnac wszystkim, moze uda mi sie paru znajomych nawet namowic na podroz zycia :) Chodzi o to ze chce wyrwac sie ze wszystkich wiezi, ale to naprawde wszystkich i ruszyc. Byc caly czas w podrozy, nie bedzie to latwe szczegolnie biorac pod uwage pieniadze ktorych nie bede mial przy starcie zbyt duzo zapewne ale nie martwie sie tym : ) lubie spac na sianie i jesc co natura poda :) No takie moje marzenia ktore niebawem zaczne realizowac. Moze tutaj jest ktos kto ma podobne checi : )
Tak pozatym to jestem Wojtek, mam 20 lat iteresuje sie wieloma rzeczami a w zyciu chcialbym sprobowac wszystkiego, a zwlaszcza liznac wiele sportow, typu surfing, alpinistyka, spadochroniarstwo i wiele wiele innych na co napewno bede mial okazje : ) Najbardziej puki co jednak kreci mnie koszykowka z ktora sie wychowalem, akrobatyka ktora ostatnio zaniedbuje i muzyka of course : )
Pozdrawiam ludzi z zajawka, wszystko jest mozliwe, tylko nie dla tego ktory o tym nie wie.
siejny

Postprzez mangotree » poniedziałek, 27 lutego 2012, 01:41

Hej!
Z Krakowa pozdrawia Was Ania, studentka psychologii, kochająca góry, fotografię i podróże (te małe i duże), a autostopowe szczególnie - najbliższa prawdopodobnie w przyszły weekend ;)

Gdyby ktoś, coś:
mangotree69@gmail.com
gygy: 8181779
Świat jest pełen dobrych ludzi! :)
mangotree

Nr gadu-gadu: 8181779

Postprzez auto.stop » czwartek, 1 marca 2012, 20:14

Karolina 18 lat, z Warszawy :)

Obecnie mieszkam w Warszawie, i tutaj chodzę do liceum zaocznie.
Nigdy nie miałam przyjemności zwiedzać świata autostopem, odkryłam to niedawno, tak samo jak couch surfing i jestem zafascynowana. Podjęłam decyzję o takiej podróży na wakacje 2012, i mam nadzieję trwać w tym postanowieniu. Przez Gumtree.pl znalazłam niedawno kompana do podróży, i planuję to zrealizować jak najniższym kosztem.

Na co dzień uczę się, pracuję, z pasji od paru lat zajmuję się mechaniką samochodową, jestem kierowcą rajdowym:)

Kontakt: auto.stop@gazeta.pl
Karola :)
auto.stop

Postprzez Yolanita » sobota, 10 marca 2012, 23:05

Hej!

Moim jak dotąd jedynym doświadczeniem autostopowym były 3-dniowa i kilka 1-dniowych po Turcji, z których relację za namową znajomego zamieściłam tutaj na forum ("Pierwsze kroki - Turcja"). Więc nie jestem bardzo doświadczona w tej materii, ale bardzo chciałabym poznawać ludzi zakręconych na punkcie autostopu i powtórzyć te przygodę.. :)
Najchętniej zajrzałabym na Bałkany, ale jestem otwarta na różne pomysły - w Turcji zobaczyłabym chętnie Kapadocję, wiem, że Gruzja jest świetnym celem autostopowym, a poza kierunkiem wschodnim chętnie pojeździłabym trochę po Hiszpanii.

Pozdrawiam
Jola
Yolanita

Postprzez KwQ » niedziela, 11 marca 2012, 11:36

Siema,
Bartek, 23 lata, mieszkam w Gdyni. Mam doświadczenie w postaci podróży stopem jest podróż do Amsterdamu w 2011 w MMA. W tym roku też biorę udział w tych mistrzostwach i jadę do Dubrownika. Interesuję się historią, muzyką, sztuką, filmami, książkami, podróżami, wędkarstwem itd. W przyszłości (może w przyszłym roku) chciałbym wyruszyć w podróż stopem dookoła świata, jak będą pieniądze zaczynam się uczyć hiszpańskiego. Znam angielski i trochę rosyjskiego. Do zobaczenia w trasie !
Ostatnio edytowano poniedziałek, 12 marca 2012, 19:53 przez KwQ, łącznie edytowano 1 raz
KwQ

Nr gadu-gadu: 1232108

Postprzez TomekB » niedziela, 11 marca 2012, 15:23

Witam Was serdecznie ! ;)

Stopem zainteresowałem się jakieś 2 lata tamu , do tego pory podróżowałem w ten sposób po Polsce - głównie aby dotrzeć na imprezę . Bardzo jaram się lifestylem który oferuje autostop . W tym roku planuje podróż gdzieś za granicę , jeszcze nie wiem gdzie dokładnie , ale to nie ważne . Na tym forum szukam ludzi którzy podobnie jak ja moją świra na punkcie stopowania . Wierze że jest tu duużo pozytywnych ludzi od których można się wiele nauczyć ;) Na koniec dodam że mam 20 lat i mieszkam w woj zachodnio- pomorskim , tak więc jeśli ktoś z tych terenów stopuje to kontakt mile widziany , moje gg: 32266906 :)
TomekB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Coś o sobie